Mīlestības horoskops 24. maijam – viss atmaksāsies!

24

Uzzini, ko zvaigznes Tev sarūpējušās mīlestībā!

Iespējams, tieši šodien gaidāms, kāds pārsteidzošs notikumu pavērsiens…

Auns

Šodien vari izpriecāties pēc sirds patikas. Izvēlies darīt kaut ko jautru kopā ar savu mīļoto, tas nāks jums abiem par labu. Jums vajadzētu doties ārpus mājas, satikt neierastus cilvēkus, centies iefiltrēties jaunos sociālos lokos un paplašināt savu horizontu. Uzņemies risku, dodoties nezināmajā. Visai drīz tev būs daudz jaunu un lielisku draugu.

Lasi arī: Šīm 3 horoskopa zīmēm šonedēļ veiksies mīlestībā (23.05. – 29.05.)

Vērsis
Pavadi laiku kopā ar sev simpātisko cilvēku. Ja tavs sakars ar šo cilvēku ir bīstams noslēpums, tad jutīsies vēl vairāk ieinteresēts iegriezt laimes ratu, izmēģinot savu veiksmi. Varbūt, ka tu vēlies ar savu simpātiju doties sabiedrībā. Dzīve un mīlestība ir nebeidzams pārmaiņu un riska apvienojums – iespējams, ka risks šodien atmaksāsies!

Dvīņi
Šodien tev un tavam mīļotajam cilvēkam ir lieliska iespēja doties sabiedrībā un paplašināt paziņu loku. Negaidīti uzdzirkstīs tava sociālā dzīve. Iespējams, ka jūs abi sapratīsiet, ka tagadējā sociālā grupa jūs visai krietni ierobežo. Esi pacietīgs un piekrīti uzaicinājumiem, jo tie var radīt brīnišķīgas pazīšanās, kas ļaus tev nonākt saulītē.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru