Mīlestības horoskops 24. maijam – viss atmaksāsies!

Vēzis
Kaut reizi dzīvē nojauc neizprotamās klusēšanas sienu, kas parasti tevi aplenc visos publiskajos pasākumos, kurus tu apmeklē. Atslābinies, neuztver katru cilvēku, kas tev tuvojas kā potenciālo ienaidnieku. Tu vari runāt atklātāk un brīvāk, nespēlējot tās varas spēles, kas tev tik ļoti patīk. Tev patiks iesaistīties vienkāršās sarunās.

Lauva
Iespējams, ka tieši šodien satiksi kādu īpašu cilvēku, tas var notikt apmeklējot sporta zāli vai trenējoties kādā sporta veidā. Lai arī ko tu darītu, nepaliec mājās pie televizora ekrāna. Izmanto šīs dienas pozitīvo enerģiju, tā ir izcila iespēja izrādīties, nojaukt robežas un atstāt labu iespaidu uz kādu, izmantojot savas spējas, atklātību un lielisko humora izjūtu.

Lasi arī: Nedēļas horoskops (23.05. – 29.05.) – uzlādējies ar pozitīvu enerģiju!

Jaunava
Tu kopā ar mīļoto cilvēku izbaudīsi kārtīga humora devu. Ja kādu brīdi jums pietrūka kopīgu smieklu un siltuma, tad izmanto šo brīnišķīgo iespēju, lai dotos ārpus mājas, satiktos ar draugiem, apmeklētu kādu izrādi vai darītu jebko, kas rada pozitīvas emocijas. Tas uzlabos visus tavu attiecību aspektus.

Svari
Šī ir brīnišķīga diena, lai norunātu tikšanos ar draugiem, kā arī, lai uzaicinātu kādu īpašu cilvēku, ar kuru tu jau kādu brīdi klusi flirtē. Atklātība, siltums un dalīšanās ar iespaidiem ir viss, kas nepieciešams. Pastāsti šim cilvēkam, ko tu pret viņu jūti un atliks tikai noskatīties, kā krīt starp jums esošās barjeras, to vietā nāks mīlestība.

Lasi arī: 3 horoskopa zīmes, kurām šī nedēļas solās būt veiksmīga (23.05. – 29.05.)

Skorpions
Tu sajutīsi atvieglojumu un attiecības pāršalks krietna smieklu deva. Ja jūs abus nomākušas dzīves uzliktās grūtības, tas pavadiet laiku kopā, lai dziļāk savienotos. Apmeklējiet kādu komēdijšovu vai komisku filmu, dariet jebko, kas jums šķiet gana jautrs. Jūs abi esat to pelnījuši!

Strēlnieks
Šodien vari izpriecāties pēc sirds patikas. Izvēlies darīt kaut ko jautru kopā ar savu mīļoto, tas nāks jums abiem par labu. Jums vajadzētu doties ārpus mājas, satikt neierastus cilvēkus, centies iefiltrēties jaunos sociālos lokos un paplašināt savu horizontu. Uzņemies risku, dodoties nezināmajā. Visai drīz tev būs daudz jaunu un lielisku draugu.

Mežāzis
Tev tiks dota lieliska iespēja pavadīt laiku kopā ar savu romantisko partneri. Iespējams, ka pēdējā laikā jūs abi esat bijuši visai aizņemti. Abi noteikti jūtaties kā sauszemē izmestas zivis, dzīves daudzo prasību dēļ. Lai arī kāds būtu iemesls, tagad jums tiks dota iespēja laiku pavadīt divatā, dalīties sajūtās, domās un visā citā.

Lasi arī: Mīlestības horoskops maijam; Uzzini, kas tevi šomēnes sagaida!

Ūdensvīrs
Draugu ballītes un radu sapulcēšanās sniegs tev iespēju satikt kādu ļoti īpašu cilvēku. Tomēr, jūsu pirmā tikšanās var būt daudz nopietnāka, nekā tu cerēji. Lai arī jūs attiecības uzsāksiet ar pārdomas izraisošām, iespējams pat satraucošām sarunām, tas, kurp tās vedīs, liks tev vienīgi smaidīt.

Zivis
Šodien būsi visai enerģisks, to vari izmantot aizvedot mīļoto cilvēku uz kādu interesantu vietu. Lieliski būtu kopā doties kāda piedzīvojumā. Tas varētu būt pārgājiens vai zveja kādā īpašā un skaistā vietā. Padari šo ceļojumu ērtu un romantisku, izbaudiet viens otra klātbūtni!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru