Mīlestības horoskops 3. maijam – neslēp savas jūtas

Vēzis Dažkārt attiecībās izceļas strīdi, jo divi cilvēki vienkārši vērtē lietas un pieiet konkrētām darbībām citādākā manierē. Planētu kustība liks paskatīties uz to, kā jums sokas. Šī ir ļoti pozitīvi piemērota diena, lai runātu par problemātiskām tēmām, kuras tiks veiksmīgi atrisinātas.

Lauva Tev nepatiks tas, ka tiks atklāta patiesība, taču šis notikums var visu ievirzīt pozitīvās sliedēs. Viens no taviem trūkumiem ir tāds, ka nespēj ieklausīties labos padomos. Par spīti tam, mīļotais cilvēks nekautrēsies tev atgādināt vietu, kur tiek novilktas sarkanās līnijas. Labāk uzklausi, kas mīļotajam sakāms.

Lasi vēl: 3 Zodiaka zīmes, kurām šonedēļ visvairāk veiksies 01.05.-07.05

Jaunava Tev būs grūti izlemt, ko iesākt attiecībā uz savu mīlas dzīvi. Nav tā, ka jūties nomākts, tu vienkārši nespēj izprast notikumu secību. Planētu izvietojums padara mīļota cilvēka sūtītos signālus neizprotamus. Turies, viss drīz nostāsies savās vietās.

Svari Negaidi pārāk daudz aizrautības vai kaisles jaunajās attiecībās, īpaši jau esošā planētu izvietojuma dēļ. Ja vēlies pienācīgi izbaudīt šo dienu, tad dari visu, kas nepieciešams, lai bruģētu stabilu ceļu nākotnei.

Skorpions Tu radīsi iemeslu, lai izburtos cauri savai vecajai telefonu un adrešu grāmatiņai vai foto albumam, tas būs saistīts ar senām atmiņām, kas pēkšņi ienākušas prātā. Seja no pagātnes liks apdomāt kādu šķiršanos. Iespējams, ir pienācis laiks atkal satikties un uzzināt, vai kas ir mainījies.

Lasi vēl: Mīlestības horoskops maijam; kas tevi šomēnes sagaida?

Strēlnieks Šodien uzjundīs jūtas. Tev tiek dota iespēja atgriezties pagātnē, kontaktējoties ar iepriekšējo mīlestību. Tu atminēsies sen aizmirstu seju, kura uzkurinās sentimentālas jūtas. Neignorē šo notikumu, jo tas var būt ļoti vērīgs!

Mežāzis Tev nepieciešams laiks, lai aptvertu notiekošo un izlemtu, kā rīkoties tālāk. Esi pacietīgs, kārtīgi apdomā pirms pieņem galīgo lēmumu, lai nenožēlotu iznākumu.

Ūdensvīrs  Ja šovakar dosies uz radiņu, tad vēlēsies uzvilkt ko tādu, kas atstāj iespaidu. Iespējams, jums būs līdzīgi uzskati un arī jūtas, un tu sapratīsi, ka laika gaitā attiecības patiešām kļūs stabilas un saskanīgas. Varbūt ieplāno naksnīgu pastaigu gar jūru.

Zivis Ja vēlies darīt zināmu, cik daudz tev nozīmē kāds īpašs cilvēks, tad izmanto šīs dienas enerģiju, lai atklātu jūtas. Ja tev ir iedvesma, uzraksti mīlestības dzejoli. Jebkas, kas nāks no sirds, viņu aizkustinās un liks saprast, cik daudz viņš tev nozīmē.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru