Mīlestības horoskops 8. jūlijam

Vēzis Šķiet, ka šodien tu labāk spēsi izprast kādu konkrētu attiecību intrigas. Ja esi visai apmierināti skrējis līdzi attiecībām, kurās ir vairāk potenciāla, nekā apzinies, tad iespējams, ka ir īstais laiks, lai pienācīgi rīkotos. Atrodi jaunas aktivitātes vai dari kaut ko neierastu – jebko, kas palīdzēs jums abiem darīt ko nozīmīgu.

Lauva Dažkārt spiediens ir tik liels, ka to nevar izturēt. Korķim beidzot ir jālido ārā. Iespējams, ka neko daudz lietas labā tu nevarēsi darīt, tikai pieņemt to, kas notiek, apzinoties, ka attiecībās iestājies haosa posms. Drīz vien viss izskatīsies labāk, nekā iepriekš bijis.

Jaunava Tu spēsi saņemties un uzrunāt personu, kurai jau labu laiku pieder tava sirds. Uzsākot sarunu, nervozitāte būs krietni jūtama, bet tas notiek tikai tādēļ, ka dziļi iekšienē jūti, cik tev šis cilvēks ir svarīgs. Tu apzinies, ka šī saruna nepieciešama turpmāka ceļa aušanai.

Svari Kaut kas liek tev šaubīties par centieniem ieinteresēt kādu konkrētu cilvēku. Neļauj tam tevi uztraukt, šīs šaubas ir pārejošas. Būs labāk, ja uz pāris dienām attieksies no saviem centieniem uzsākt afēru, tā vietā padomā, ko tu varētu piedāvāt šim cilvēkam. Tiklīdz tiksi skaidrībā ar saviem mērķiem, neviens tevi nespēs apturēt.

Skorpions Attiecības kļūs daudzsološākas, ja apzināti tās uz kādu brīdi liksi mierā. Tu droši vien jūties izolēts no sabiedrības, bet cenšoties piespiest tuviniekus atrasties sev tuvāk, pie nekā laba nenovedīs. Ļauj paiet kādam laikam, līdz viss ritēs ierastajās sliedēs.

Strēlnieks Tu jutīsi, ka starp tevi un mīļoto cilvēki ir barjera. Tu jutīsi pat miniatūrākos šķēršļus attiecībās. Labāk dodiet viens otram brīvību un koncentrējaties uz lietām, kas katram no jums šķiet nozīmīgas, nevis dariet lietas kopā. Vēlāk varēsiet atkal apvienoties, kad būsiet labākā omā.

Mežāzis Ja esošajās attiecībās sagaidi grūtības, tad šodien klāsies daudz grūtāk kā ierasts. Būtu labāk, ja jūs pavadītu laiku atsevišķi, iesaistoties aktivitātēs, kas katram no jums patīk. Vēlāk daudzas nesakārtotās lietas pašas no sevis atrisināsies.

Ūdensvīrs Tu mēģināsi izprast, kādēļ esi iesaistījies tuvās attiecībās. Tu jutīsies tā, it kā no malas vērotu savas attiecības ar mīļoto cilvēku. Tas liks apdomāt dažus jūsu partnerības aspektus, ienesot arī zināmu cerības daudzumu.

Zivis Ir labi apzināties, ka attiecību jomā tu visu kontrolē un ,lai kaut ko mainītu, atliek tikai sasist plaukstas. Tomēr, šodien tev nāksies mainīt savu nostāju. Tavs mīļotais cilvēks līdz šim ir centies darīt visu iespējamo un neiespējamo, bet šodien viņš parādīs savu īsteno dabu. Vai tu spēsi ar to samierināties?

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru