Mīlestības horoskops augustam – esi gatavs jauniem piedzīvojumiem!

Uzzini, kas šomēnes mīlestībā gaidāms katras Zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šī mēneša notikumi, tad izlasi horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

AUNS

Brīvie Auni šajā mēnesī diez vai gribēs sev pielaist pārāk tuvu kādu pretējā dzimuma pārstāvi, jo pastāv liela iespējamība, ka viņi sapņos par kādu, ar kuru objektīvu iemeslu dēļ nevar būt kopā.

Ja Jūs jau esat attiecībās, tad, visticamāk, pēkšņi atcerēsieties, ka jau sen esat gribējis savu otro pusīti atbrīvot no kaut kādiem trūkumiem vai atturēt no kaut kādiem kaitīgajiem ieradumiem, taču pacentieties neko neuzspiest savam partnerim, jo tas var novest tikai un vienīgi pie nesaskaņām ģimenē.

VĒRSIS

Brīvajiem Vēršiem augustā būs lieliska iespēja atrast pienācīgu otro pusīti, jo pastāv liela iespējamība, ka Jums blakus parādīsies kāds, kurš ir nobriedis attiecībām un laulībām, kā arī atbildīs visām Jūsu prasībām.

Ja Jūs esat attiecībās, tad Jums noteikti vajadzētu atrast veidu, kā padarīt Jūsu savstarpējās attiecības ar otro pusīti vēl produktīvākas. Iespējams, Jūs sagaida kāds brauciens, kurā Jūs varēsiet apvienot romantisko komunikāciju ar kaut kādām praktiskām lietām.

DVĪŅI

Brīvajiem Dvīņiem augustā būs iespēja nokārtot savu personīgo dzīvi, bet tikai tad, ja periodā no 1. -4. un no 30. – 31. augustam viņi pretējam dzimuma demonstrēs, ka ir aktīvos meklējumos un gatavi eksperimentiem. Pārējā laikā kaut kādas izmaiņas privātajā dzīvē diez vai ir gaidāmas, bet, ja arī kaut kas notiks, tad tas atnesīs tikai un vienīgi galvassāpes.

Ja esat attiecībās, tad šajā mēnesī diemžēl ir gaidāmi vairāki ģimenes strīdi, kuru iemesls būs Jūsu otrās pusītes centieni Jūs mainīt, tāpēc, ja vēlaties izvairīties no šiem konfliktiem, neuztveriet sava mīļotā cilvēka izteicienus pārāk asi.

VĒZIS

Brīvajiem Vēršiem zvaigznes augustā sola perspektīva romāna sākumu ar abpusējām jūtām, jo pastāv liela iespējamība, ka Jums blakus parādīsies kāds, kas iegūs Jūsu uzticību un kaut ko Jums iemācīs, bet no Jums tas var prasīt arī kaut kādu drosmīgu rīcību un operatīvus lēmumus.

Ja esat attiecībās, tad Jums, visticamāk, nāksies “pagrūst” savu otro pusīti pretī kaut kādām pārmaiņām, kas priekš Jums var izrādīties visnotaļ labvēlīgas, kā arī šis ir ļoti labvēlīgs laiks bērniņa ieņemšanai.

LAUVA

Brīvās Lauvas augustā var iepazīties ar savu otro pusīti tikai tādā gadījumā, ja periodā no 1. – 4. un no 30. – 31. augustam ņems iniciatīvu savās rokās, bet pārējā laikā piezemēs savu lepnumu, jo pretējā gadījumā – Jūs izdomāsiet sava ideālā partnera tēlu un iemīlēsieties savā fantāzijā.

Ja esat jau attiecībās, tad Jums noteikti būtu vēlams laicīgi pabrīdināt savu otro pusīti, ka šis ir periods, kurā Jūs uz kritiku un kaut kādiem negatīviem komentāriem varat reaģēt pārlieku asi, kas, protams, var novest pie skaļiem skandāliem, tāpēc no tā šajā mēnesī vajadzētu izvairīties.

JAUNAVA

Brīvajām Jaunavām zvaigznes augustā sola liktenīgu tikšanos. Liela iespējamība, ka Jums blakus parādīsies tas cilvēks, kas Jums ir spējīgs dot visu, par ko sapņojat, taču, lai šo cilvēku noturētu, Jums, visticamāk, nāksies ierobežot kaut kādu sava rakstura īpašību izpausmes.

Ja esat attiecībās, tad, acīmredzot, pēc Jūsu pašu iniciatīvas Jūs atvērsiet jaunu lapu Jūsu ģimeniskajās attiecībās. Iespējams, ka Jūs kaut kādā veidā izprovocēsiet situāciju, kas beigu beigās ievedīs Jūsu savienību pavisam citā līmenī.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru