3 Zodiaka zīmes, kurām augusts solās būt ļoti veiksmīgs

augusts

Uzzini, kurām Zodiaka zīmēm, šis mēnesis solās būt veiksmīgs!

Šo zīmju pārstāvjiem pašreizējais planētu stāvoklis ir visai veiksmīgs! Uzzini, kurām Zodiaka zīmēm augusta mēnesī veiksies visvairāk, kas būtu jāievēro un no kā ieteicams izvairīties.

Noskaidro, kā ir ar tevi! Vai esi šo zīmju top 3?

Dvīņi

Mēneša pirmā puse sāksies ar apziņu par to, kas vēl nav padarīts un kas vēl būtu jāuzspēj. Ieteicams plānot savu laiku un jau laicīgi izdarīt visu, kas jāizdara. Būs vairākas situācijas, kur sevi būs jāpiespiež, lai paveiktu obligātos pienākumus laicīgi.

Augusts ir īstais laiks, lai ļautos spontāniem piedzīvojumiem un beidzot izdarītu kaut ko traku. Visai ieteicamas ir dažādas aktivitātes un pasākumi, kuros vari iepazīt jaunus cilvēkus. Spēsi iepatikties, un tieši tad, kad tu to vismazāk gaidīsi – iepazīties ar kādu interesantu cilvēku. Ļaujies mirklim!

Vēzis

Ja iepriekšējie mēneši tev nav nesuši nekādus panākumus, tad tieši Augustā tu beidzot būsi skaidrībā par visu. Nenoliedzami, ka mēneša beigās izjutīsi nelielu stresu, taču, ja spēsi pietiekami labi komunicēt, cilvēki paši tev piedāvās palīdzību un atvieglos tavas raizes, tomēr atceries uzticēties tikai tiem, kuri tevi nekad nav pievīluši. Klausi savai iekšējai balsij – ja tev ir nelāga sajūta par kaut ko, tad neiesaisties tajos pasākumos.

Ieteicams vairāk laika veltīt ģimenei un komunikācijai ar sev mīļajiem, nebaidies runāt par savām sirdssāpēm, apkārtējie tevi sapratīs un nenosodīs.

Svari

Augustā saskarsies ar vairākām situācijām, kuras tev liks apdomāties pašam par sevi un savu attieksmi pret notiekošo. Iespējams, ka tavā dzīvē ir kāds cilvēks, kas tevi pietiekami nenovērtē.

Attiecībās esošie Svari var sākt mēģināt audzināt savu partneri un mazliet pat kontrolēt viņu, taču tas būs veltīgi – nav jēgas mainīt citus, kad jāmainās ir pašam.

Lielisks laiks, lai attīstītos un pilnveidotos. Ja jau labu laiku esi vēlējies kaut ko pamēģināt, tad uzdod sev jautājumus – kāpēc es vēl to neesmu izdarījis? Kas mani no tā ir atturējis? 

Ja atbilde ir laika trūkums, tad saņemies un beidzot atvēli tam laiku!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru