Mīlestības horoskops nedēļai (21. – 27. novembris)

Auns Sagatavojieties romantikai un piedzīvojumiem! Gaidiet negaidīto un, jo īpaši, neesiet pārsteigti, ja jums piedāvās ceļojumu uz kādu eksotisku galamērķi. Paplašiniet savu redzesloku un esiet gatavi doties uz tālām vietām kopā ar savu otro pusīti. Gaidiet, ka attiecībās notiks pārmaiņas uz labu, un tā arī būs!

Vērsis Ja jūs spētu mīlas dzīvē ieviest nedaudz piedzīvojumu un iemācītos mazliet vairāk eksperimentēt, tad tā var atgūt spēkus. Saņemsiet iedrošinājumu dalīties ar jūtām rotaļīgā un jautrā veidā. Mēģiniet kopā darīt ko tādu, ko jūs parasti nedarītu. Tas varētu pozitīvi ietekmēt attiecības.

Dvīņi Šonedēļ otrā pusīte būs interesantā noskaņojumā. Viņš var kļūt tēlains, domīgs un arī ļoti netradicionāls. Jums būs iespēja novērtēt pilnīgi jaunu viņu personības pusi, atklājot interesantas lietas par to, kas patiesībā slēpjas zem maskas. Izejiet brīvā dabā un izmēģiniet jaunas kopīgās aktivitātes, kas jūs vēl vairāk satuvinās.

Vēzis Sagaidīsiet pārmaiņas attiecībās, jo īpaši saistībā ar sev noteiktajām robežām. Ir lietas, ko jūs darāt kopā, bet ir arī tādas, ko nedarīsiet. Šonedēļ būs iespēja pārvarēt sevis uzliktās barjeras un sākt atklāt jaunas dimensijas un iespējas savai kopīgajai nākotnei. Uzdrīkstieties domāt ārpus rāmjiem!

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām šonedēļ ir jābūt īpaši piesardzīgām (21.11. – 27.11.)

Lauva Ja meklējat mīlestību, tad pirmā vieta, kur sākt, varētu būt garderobe. Iespējams, jūs varētu tikai iegūt, izmetot ārā vai atdodot drēbes, kuras vairs nevelkat. Sāksiet meklēt jaunu un interesantu apģērbu, taču nepērciet neko, kas neliek jums justies īpaši. Šīs pārmaiņas arī būs noteicošās.

Jaunava Iespējams, pienācis laiks izmēģināt kādu netradicionālāku pieeju mīlestībai un attiecībām, it īpaši šonedēļ. Parasti iemiesojat stilu un eleganci, taču, iespējams, vizuālais izskats iestrēdzis tādā kā rutīnā. Lai būtu jautrāk, izmēģiniet kādu eksperimentu un apģērbieties pilnīgi neierastā veidā, un vērojiet, kas notiks. Iegūsiet milzu popularitāti, jo īpaši mīlas dzīvē.

Svari Šajā nedēļā būs iespēja atklāt savas attiecības pilnīgi jaunā gaismā. Ja meklējat otro pusīti, tad nedariet to parastās vai tradicionālās vietās, jo tādā veidā varētu palaist garām kādu lielisku izdevību. Labāk apmeklējiet vietas ar alternatīvu dzīves skatījumu vai pievērsieties garīgumam.

Skorpions Varbūt šonedēļ jūtaties tā, ka pārmaiņu vietā tik pat labi varētu arī atpūsties. Ja pašreizējās attiecībās vērojama lejupslīde, kāpēc gan tās neatsvaidzināt ar kādu jaunu un drosmīgu pieeju? Ejiet un dariet kopā kaut ko tādu, kas atkal liks acīm iemirdzēties. Ejiet un izpriecājieties!

Lasi vēl: Nedēļas horoskops 21. – 27. novembrim

Strēlnieks Šonedēļ jums būs iespēja doties romantiskā piedzīvojumā. Ja vēl meklējat mīlestību, tad jums pavērsies kāda iespēja, it īpaši, ja apmeklējat sporta zāli vai vienkārši iesaistāties kādās sportiskās aktivitātēs. Uzvelciet kaut ko seksīgu, un pat nemanīsiet, kā uzradīsies dučiem pielūdzēju.

Mežāzis Šonedēļ savā mīlas dzīvē nekur tālu netiksiet, ja turēsieties pie vecās rutīnas. Jums radīsies vēlme izkāpt no ierastā kostīma un, ejot uz darbu, uzvilkt kaut ko eksotiskāku. Lai arī šāda doma var likties šausminoša, vēlāk, iespējams, pārdomāsiet, jo kāds īpašs cilvēks vēlēsies ar jums iepazīties tuvāk.

Ūdensvīrs Kaut kas liks jums atklāt savu netradicionālo, bet tajā pašā laikā magnētiski pievilcīgo pusi. Lai arī kāds iemesls liktu sirdij pukstēt straujāk, noteikti atradīsies kāds, kas vēlēsies šo ceļu iet kopā ar jums. Ejiet un sāciet rīkoties. Dariet kaut ko, kas liks atplaukt jūtām, un tuvie cilvēki jums pievienosies. Šādi parādīsiet sevi no labākās puses.

Tev arī varētu interesēt: Mīlestības horoskops novembrim: Kas tevi šomēnes sagaida?

Zivis Ja jums ir stabilas attiecības, tad veltiet laiku pārmaiņām. Jums būs iespēja doties ārpus mājas un pa īstam izpriecāties. Veltiet laiku sarunām, uzklausiet viens otru un esiet atklāti. Visvairāk gan smejieties un no jauna atklājiet to dzirksteli, kas kādu laiku bija izdzisusi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru