Mīlestības horoskops nedēļai (4. – 10. jūlijs)

Auns

Ja attiecības ar mīļoto ir zaudējušas savu dzirkstelīti, tad zini, ka šī fāze ir gandrīz galā. Tavs libido pamodīsies kā no ziemas miega un attiecības kļūs daudz apmierinošākas.

Vērsis

Attiecības šonedēļ stabilizēsies. Tomēr, ņem vērā, ka turpmāk jāiemācās panākt kompromiss. Neradi liekas rūpes un problēmas.

Dvīņi

Šī nedēļa būs svarīgāka finanšu jomā nevis romantikā, tomēr tas nenozīmē, ka tev kopā ar otro pusīti nebūs jautri. Viss atkarīgs no tā, cik labi spēsi sadalīt un novirzīt resursus.

Vēzis

Iespējams, ka mīlas dzīve izskatījās kā pulsu zaudējusi, tomēr turpmāk viss uzlabosies, jūs vairs nejutīsieties kā katrs uz savu pusi braucoši tvaikoņi.

Lauva

Šonedēļ var nākt gaismā kāds sakars, ko esi centies slēpt. Burbulim pienācis laiks sprāgt. ir pienācis laiks pašam ar sevi aprunāties par to, ko vēlies un ko esi pelnījis attiecībās.

Jaunava

Ja jau esi atradusi savu otro pusīti, šonedēļ tavas attiecības būs tuvas ideālajām. Trešdien iespējams, ka partneris kļūs kontrolējošāks attiecībā uz to, ko tu ievieto sociālajos kontos. Tev nāksies uzklausīt un pieņemt viņa sacīto.

Svari

Sekojot karjeras iespējām tev šonedēļ būs nepieciešams milzīgs atbalsts no otrās pusītes. Neuztraucies, mīļotais cilvēks nekādā gadījumā nav uz tevi greizsirdīgs, gluži pretēji viņš par tevi priecājas no sirds.

Skorpions

Tavs seksīgums šonedēļ sitīs augstu vilni! Marss trešdien ieiet Skorpionos un tur saietās kopā ar Veneru. Tā rezultātā vari sagaidīt, ka attiecības būs baudāmas visos iespējamajos līmeņos.

Strēlnieks

Šis ir ideāli piemērots laiks, lai atzītos par savām vēlmēm. Pat tad, ja domā, ka dažas no tavām fantāzijām ir tabu tēma. Zini, ka tava otrā pusīte tevi par to netiesās.

Mežāzis

Trešdien iespējama sapņu piepildīšanās, tas viss pateicoties Veneras un Marsa savienībai zvaigznājā.

Ūdensvīrs

Trešdien tu ar savu otro pusīti piedzīvosi ko pavisam brīnišķīgu. Sagatavojies labi, jo debesu spīdekļi garantēs nevainojamu saikni. Viss ritēs kā pa diedziņu.

Zivis

Mīlestība ir brīnišķīga! Šonedēļ tu kopā ar otro pusīti dosies piedzīvojumu meklēšanā. Abi būsiet septītajās debesīs no laimes. Īpaši ieteicams iemācīties ko jaunu.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru