Mīlestības horoskops nedēļas nogalei (1.-3.jūnijs)

Noskaidro, ko zvaigznes sola katrai zodiaka zīmei, šajā nedēļas nogalei!

Uzzini, kas tevi sagaida šajā nedēļas nogalē! Iespējams, atgadīsies notikumi, kas tevi pamatīgi izsviedīs no savas komforta zonas.

Auns Strīdēšanās ar partneri šajā nedēļas nogalē beigsies sliktāk, nekā būsi gaidījis, tāpēc uzreiz, kā jūti, ka briest strīds, mēģini piekāpties un risināt šo problēmu prātīgi.

Vērsis Neskatoties uz to, kādas jums ir attiecības, acis un ausis būs plaši jātur vaļā. Iespējams, ka partneris tevi mēģinās izmantot savtīgiem nolūkiem. Neesi muļķis!

Dvīņi Liksies, ka intuīcija tevi nevar pievilt, tomēr atceries, ka nereti labāk ir paļauties uz loģisko domāšanu, kas tev šoreiz būs tuvāka un pat daudz izdevīgāka. Kāds tevi var mēģināt apmuļķot!

Vēzis Mēs visi esam cilvēki un mēdzam pieļaut kļūdas. Neaizmirsti, ka tavs partneris arī ir cilvēks, nepārmet viņam par viņam pieļautajām kļūdām, ja pats labi zini, ka neesi bijis ne kripatas labāks.

Lauva Izstarosi īpašu šarmu un pievilcību, kas masveidā piesaistīs vairākus pretējā dzimuma pārstāvjus. Atļaujies būt iedomīgs un atceries – reti kurš ir tevis cienīgs! Nenovērtē sevi par zemu!

Jaunava Vēlēsies nodoties nebijušām izjūtām un piedzīvojumiem, tomēr nevajag uzreiz skriet ar galvu sienā! Tev ir jābūt apdomīgam. Tikai tāpēc, ka kāds tev patīk, nenozīmē, ka tev ar viņu uzreiz ir jāmetas gultā zem vienas segas.

Svari Kāds no bijušajiem partneriem var izdomāt atgriezties tavā dzīvē. Esi prātīgs – vai tas tiešām ir tas ko tu vēlies? Ja atbilde ir pozitīva, tad padomā vēlreiz par to, vai tas tev maz ir VAJADZĪGS!

Skorpions Alkohola ietekmē vari sastrādāt muļķības un pamatīgi aizvainot savu mīļoto cilvēku. Dzer ar mēru, lai vēlāk nenāktos saskarties ar nevēlamiem strīdiem tavā un mīļotā cilvēka starpā.

Strēlnieks Pastāv augstas izredzes iepazīties ar kādu patīkamu cilvēku, kas tavai sirdij liks pukstēt straujāk. Nav ko liegties un lauzties – ļaujies mirkļa burvībai!

Mežāzis Nemoki pats sevi! Ja neesi apmierināts ar pašreizējo situāciju, tad liec to partnerim saprast uzreiz! Klusēšana ne pie kā laba nenovedīs!

Ūdensvīrs Ir pienācis laiks sniegt atbildi uz kāda cilvēka jūtām. Vairs nevar ilgāk klusēt, pretējā gadījumā tu šo cilvēku tikai sāpināsi, dodot veltas cerības.

Zivis Atceries – dzīvojam vienreiz! Ir vērts pamēģināt kaut ko jaunu un nebijušu, citādi ilgi nespēsi tikt vaļā no rutīniskām attiecībām.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru