Mīlestības horoskops nedēļas nogalei (14. – 16. septembris)

Lauva

Romantika šķitīs pavisam vienkārša, par spīti tam, ka nevarēsi izlemt vai vajadzētu sekot savam prātam, vai sirdsbalsij. Ja kādas attiecības šķitīs kā piemērota izvēle, tad tevi piemeklēs kārdinājums tajās iesaistīties. Tomēr, ja zemapziņā jūti, ka kaut kas nav kārtībā, tad būtu saprātīgi ieklausīties tajā.

Jaunava

Šis ir piemērots brīdis, lai paplašinātu sociālās iespējas un iepazītu jaunus draugus. Kāds cilvēks no skolas laikiem varētu ienākt tavā dzīvē tad, kad vismazāk to būsi gaidījis. Šoreiz jums būs vairāk kopīga un tu sapratīsi, ka satiekat krietni labāk nekā agrāk. Dievs vien zina, kas no tā sanāks, tomēr, izmanto iespēju!

Svari

Lai arī tu uzskatīsi, ka šī nogale ir pārlieku emocionāla, nebūtu slikti pārrunāt zināmas lietas ar sev tuvo cilvēku. Norisināsies visai dziļas sarunas, tā ir lieliska iespēja izrunāties par problēmām, tu uzreiz jutīsies labāk pēc tam, kad no sirds izrunāsies.

Skorpions

Ir pienācis īstais laks veltīt savam mīļotajam cilvēkam nedalītu uzmanību. Jums ir pietiekoši daudz par ko runāt, īpaši lietderīgi būtu izrunāties no sirds dziļumiem. Tas iedrošinās jūs abus būt atklātākiem par visu, kas rada problēmas. Nākotnē šīs sarunas sekmēs labāku komunikāciju.

Strēlnieks

Rūpīgi izejot cauri lietām, tev beidzot izdosies nonākt pie kādas problēmas būtības, kas jau labu brīdi tevi uztrauc. Tu vēlēsies apsēsties kopā ar mīļoto cilvēku un izrunāties par šo lietu. Tas palīdzēs jums abiem izzināt dziļākās jūtas, kas jums ir vienam pret otru un atjaunojot uzticēšanos.

Mežāzis

Tu nevarēsi atturēties nepasacīt kādam, ko patiesi pret viņu jūti. Tev vienmēr patīk slēpt kādu daļu sevis un nekad līdz galam neatklāt savu patieso būtību nevienam. Tomēr, tu esi gatavs riskēt un kļūt ievainojams. Tavs mīļotais cilvēks zinās, ko no tevis sagaidīt, tas liks tev justies daudz labāk.

Ūdensvīrs

Visi raudās uz tava pleca , daloties ar visdziļākajiem un sirdi plosošākajiem noslēpumiem. Daži no viņiem skars tevī sen neizjustas emocijas. Esi pacietīgs, viss būs atkarīgs no tavas intimitātes sajūtas.

Zivis

Tu spēsi iedziļināties situācijā par kuru iepriekš spēji tikai pavirši domāt. Ja tikko esi uzsācis jaunas attiecības, tad iespējams, ir pienācis īstais laiks, lai parunātu par jaunatklājumiem, ko esat ievērojuši. Labāk sākt ar dziļiem iespaidiem dalīties jau attiecību sākotnējā stadijā, nevis gaidīt līdz brīdim, kamēr būs jau par vēlu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru