Veiksmes horoskops: uzzini, kuras ir laimīgākās zodiaka zīmes!

Kuras ir laimīgākās zīmes visā zodiakā? Vai tu esi to skaitā? Tas ir tas, ko mēs tev šoreiz piedāvājam noskaidrot! Kuram no mums ir paveicies vairāk un kuram mazāk?! 

Nereti šķiet, ka dažiem cilvēkiem vienmēr stāv klāt veiksme. Uzzini, kura zodiaka zīme ir dzimusi zem “laimīgās zvaigznes” un kurai ir jāiemācās būt daudz  piesardzīgākai.

Lasi vēl: Kas katru zodiaka zīmi padara nelaimīgu

Noskaidro, vai arī tu esi dzimis “laimes krekliņā” un veiksme vienmēr ir ar tevi!

AUNS

Lai arī pār Aunu valda kara planēta Marss, tas nebūt nenozīmē, ka viņš visu dzīvi grasās pavadīt cīnoties. Patiesībā Auna liktenī ierakstīts, ka viņš uzvarēs ikvienu iesākto cīņu. Šīs zīmes pārstāvji ir gudri, motivēti un pastāvīgi, veiksmi viņi uzskata par savas personības atspoguļojumu dzīvē, nevis gaida, ka tā būs ierakstīta liktenī.

 

VĒRSIS

Vērsim šķiet, ka dzīve stāv teju vai aiz katra stūra, un gatavojas viņam iesist zem jostasvietas visnepiemērotākajā brīdī. Lai arī Vērsis jūtās kā neveiksminieks, viņam vajadzētu apzināties, ka viņš it dzīvs, bet grūtību pārvarēšana ir tikai laika un attieksmes jautājums. Dzīve var būt pozitīva un tam nebūt nav nepieciešama veiksme.

Šķir nākamo lapu, lai uzzinātu, vai arī tu ietilpsti laimīgāko zodiaka zīmju skaitā 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru