Mīlestības horoskops nedēļas nogalei (19. oktobris – 21. oktobris)

no

Noskaidro, ko zvaigznes sola katrai zodiaka zīmei, šai nedēļas nogalei!

Uzzini, kas tevi sagaida šajā nedēļas nogalē! Iespējams, atgadīsies notikumi, kas tevi pamatīgi izsviedīs no savas komforta zonas.

 

Auns Tu spēj izlikties, ka neko nezini un it kā neredzi problēmas attiecībās. Iebāžot galvu smiltīs, tu patiesībā piekrāp sevi un atņem vērtīgu iespēju ievirzīt attiecības pozitīvākā gultnē. Varbūt ir vērts aizskart arī nepatīkamas tēmas, lai iegūtu patīkamu rezultātu.

Vērsis Tu varētu ļoti asi reaģēt saistībā ar kādu problēmu attiecībās, taču tas, iespējams, nav labākais risinājums šajā situācijā, pat ja uz brīdi liek justies labāk. Ja tevi māc greizsirdība uz kādu, kam tavs partneris pievērš uzmanību, tad drāma visu tikai pasliktinās.

Dvīņi Ja tu parasti noslēp rūpes un raizes aiz aktīvas darbības, tad šajā nedēļas nogalē strādāsi īpaši cītīgi, lai tikai nevajadzētu domāt par situāciju attiecību jomā. Lai nekaitētu sev, labāk izdari kaut ko pozitīvu un sāc risināt situāciju. Neatliec to uz vēlāku laiku.

Vēzis Šī nogale nebūs īpaši veiksmīga pirmajam randiņam. Pastāv liela iespējamība, ka sanāks vienam otru glaudīt pret spalvu. Tam tā nav jābūt, ja spēj noturēties virs ūdens. Tev dažreiz patīk otru pakaitināt, taču nepārcenties.

Lauva Tavs garastāvoklis nebūs piemērots muļķīgām izdarībām, vismaz ne attiecību jomā. Tu drīzāk vēlēsies runāt par kādu problēmu, kas tevi jau kādu laiku uztrauc. Iespējams, krāji to sevī un vairs nevari izturēt, tikai nepataisi sevi par muļķi.

Jaunava Šajā nedēļas nogalē tu vairāk nekā citas reizes gribēsi pastrīdēties. Noskaņojums būs tāds, ka vēlēsies atrast pretargumentus it visam, ko mīļotais cilvēks piedāvās. Varbūt tas liek just tādu kā varu pār otru cilvēku, bet viņam tas var nepatikt, un šādi tu izaicini likteni.

Svari Attiecību jomā tev ir vajadzīgs kāds, kurš tevi iedrošina. Izskatās, ka vēl kāds vēlas satikties ar tevis noskatīto cilvēku, un tas var tevi sadusmot. Pēkšņi saņemsi drosmi, par kuras esamību tev nebija ne jausmas.

Skorpions Attiecību jomā tu spēsi gāzt kalnus. Ja līdz šim gaidīji īsto brīdi, lai spertu pirmo soli, tad tas var turpināties mūžīgi. Taču šajā nedēļas nogalē tev ir vajadzīgā apņēmība rīkoties. Tā vietā, lai cerētu uz vēlamo iznākumu, tu darīsi visu, lai viss notiktu tev pa prātam.

Strēlnieks Tu nevarēsi visu nokārtot ļoti mierīgā ceļā, it īpaši šī brīža situācijā. Varbūt līdz šim mēģināji runāt par konkrēto problēmu ļoti piesardzīgi, bet tagad sapratīsi, ka tikai ar konkrētu un stingru pieeju otrs cilvēks tevi sapratīs.

Mežāzis Nedēļas nogalē tu varētu pieņemt kādu sasteigtu lēmumu. No tā var izvairīties, ja ievērosi piesardzību un neļausi bezjēdzīgiem strīdiem sev sajaukt galvu. Ja tā tiešām ir nopietna problēma, tad pastāsti par savam sajūtām, bet nevajadzētu pārspīlēt.

Ūdensvīrs Iespējams, radīsies kāds iemesls sadusmoties uz partneri. Ja līdz šim mēģināji nepievērst uzmanību kādai problēmai, jo uztraucies par savu reakciju, tad tagad saņemsi drosmi to celt gaismā. Nevajag meklēt vainīgo, bet gan mēģināt atrast risinājumu.

Zivis Tev būs iespēja parunāt ar mīļoto cilvēku par kādu svarīgu tēmu. Vienīgā nelaime ir tā, ka saruna varētu izvērsties nedaudz asāka, ja tiks aizskarta ģimenes tēma. Ja vēlies noturēt labas attiecības, izvēlies vārdus ļoti piesardzīgi.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru