Mīlestības horoskops nedēļas nogalei (5.-7. maijs)

Noskaidro, ko zvaigznes sola katrai zodiaka zīmei, šajā nedēļas nogalei!

Uzzini, kas tevi sagaida šajā nedēļas nogalē! Iespējams, atgadīsies notikumi, kas tevi pamatīgi izsviedīs no savas komforta zonas.

Auns Sapratīsi, ka šis ir piemērots laiks, kuru pavadīt ar savu mīļoto cilvēku. Ja vēl neesi paspējis viņu iepazīstināt ar savu ģimeni, tad šī nedēļas nogale tam ir teju radīta!

Vērsis Ar partneri pieņemsiet kādu kopīgu lēmumu, kas jūsu attiecības uzlabos. Liksies, ka esat noskaņojušies uz viena viļņa. Lai vai kā, šī nedēļas nogale nesīs daudz laba.

Dvīņi Veiksies ar finansēm. Mīļotais cilvēks tevi iedvesmos dažādās dzīves sfērās, galvenais – komunicēt un pavadīt pietiekami daudz laika kopā!

Vēzis Iespējams, ka iegūsi pārliecību par sevi, kas tev palīdzēs atrast jaunu mīlestību. Lai vai kā – nezaudē cerību!

Lasi vēl: Pavasara horoskops: Mīlestība un attiecības

Lauva Visai iespējams, ka tev un tavam partnerim nepieciešams laiks vientulībā. Sestdienu velti savu domu sakārtošanai un tikšanai skaidrībā ar savām jūtām.

Jaunava Ieklausies tajā, ko saka tavi draugi! Iespējams, ka kāds, kurš tev patīk, pret tevi jūt to pašu. Tavi draugi, vērojot notiekošo no malas, var saprast vairāk, nekā tev šķiet!

Svari Ja tev ir problēmas karjeras jomā, tad šoreiz tev spēs palīdzēt tavs mīļotais cilvēks – sniegt nepieciešamo atbalstu un nākt klajā ar kādu ideju, kuru tu noteikti varētu apsvērt.

Skorpions Ja vēlies atpūsties, tad dari to kopā ar savu mīļoto cilvēku – kopā dodieties kādā izbraucienā pa Latviju!

Lasi arī: Mīlestības horoskops maijam; kas tevi šomēnes sagaida?

Strēlnieks Piektdienas vakars nesīs jaunas un patīkamas ziņas, kuras kopā ar mīļoto cilvēku varēsiet nosvinēt. Sestdienu velti sen lolotām iecerēm!

Mežāzis Šī nedēļas nogale nesīs pozitīvas izmaiņas. Tavs uzdevums ir tās novērtēt un darīt visu, lai tu saskatītu kādu izaugsmi.

Ūdensvīrs Jauna mīlestība iespējama tepat aiz stūra. Atver acis un tu sapratīsi, ka kāds tevi ir bezgalīgi samīlējies.

Zivis Tava mīlas dzīve drīz sāks palikt ļoti interesanta. Nepalaid garām iespēju iepazīt jaunus cilvēkus!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru