Kā rīkojas katra Zodiaka zīme, kad attiecībās tiek piekrāpta?

Tikt piekrāptam, protams, ir šausmīgi. Cits to pārdzīvo vieglāk, bet citam tam tikt pāri ir ļoti grūti.

Uzzini, kā krāpšanas gadījumā rīkojas katra Zodiaka zīme!

Auns

Auns pilnā rīklē kliegs par nodevību. Tu ļoti augstu vērtē godīgumu un patiesību, jebkurš, kas tavu kodeksu pārkāps, sagaidīs nopietnas problēmas.

Vērsis

Vērsis tevi lēnām noindēs. Ja tu sāpināsi šo zodiaka zīmi, viņš vēlēsies redzēt tevi ciešam. Ņemot vēra, ka Vērsis ir ļaunatminīgs, visticamākais, ka viņš nāks klajā ar ilgtermiņa atriebības plānu.

Dvīņi

Dvīņi vienkārši ņems un saplēsīs visu, kas tev pieder. Dusmu uzplūdā Dvīņi savu neapmierinātību izliks uz tavām personīgajām mantām.

 

Vēzis

Vēzis izmantos izdevību, lai aizsūtītu tevi vainas apziņas ceļojumā. Šī zodiaka zīme neatliks uz vēlāku laiku iespēju ikvienam, kurš kādreiz par tevi teicis ko labu, nosūtīt personisku vēstuli, paužot to, cik nožēlojams cilvēks tu esi patiesībā.

Lauva

Lauva ne mirkli neminstināsies, lai šantažētu tevi. Krāpjot Lauvu tu sabojāsi savu dzīvi, šī zodiaka zīme parūpēsies par to, lai tev vairs nebūtu nekādu iespēju un autoritātes.

Jaunava

Jaunava sekos līdzi katram tavam solim, līdz atradīs ideālo brīdi, lai atriebtos. Tiklīdz šajā zīmē dzimušais cilvēks kaut ko uzzinās, tu tiksi dēvēts par kretīnu visu atlikušo dzīvi, papildus, Jaunava noteikti lombardā ieķīlās tavu mīļāko pulksteni.

Svari

Svari izbaudīs tavas publiskās kaunināšanas mirkli. Šī zīme izmantos visas un ikvienu iespējamo metodi, ali liktu tev salūzt. Svariem patīk jautrība un šoreiz uzmanības centrā nonāksi tu.

Skorpions

Visticamāk, ka Skorpions tevi vienkārši nogalinās. Sākumā tu jutīsies dīvaini atvieglots, jo Skorpions uzvedīsies šķietami vienaldzīgi – viņš tāds būs tikai tādēļ, ka jau ir izplānojis ideālo slepkavību.

Strēlnieks

Strēlnieks nekad vairs ar tevi nerunās. Tā vietā, lai redzētu viņu raudam, Strēlnieks vienkārši piecelsies un dosies prom.

Mežāzis

Mežāzis turpinās dzīvot tālāk tā, it kā tevis nekad nebūtu bijis. Šī zodiaka zīme nevēlas nevērtīgam cilvēkam ziedot kaut minūti sava laika, mirkli dzīves un daļu laimes.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs nedaudz saies grīstē. Šī zīme noteikti izbīsies, kad uzzinās, ko esi izdarījis, tomēr, pēc tam, kad Ūdensvīrs ļaus vaļu emocijām, viņam nekādas problēmas vairs nesagādās došanās prom.

Zivis

Zivis pāris dienas raudās, sadauzīs tavu auto un tad turpinās savu dzīvi. Šī izteikti emocionālā zīme vismaz nedēļu pavadīs raudot par tavu neuzticību.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru