Mīlestības horoskops nedēļas nogalei (7. – 8. jūlijs) – būs vērts visu plānot!

Noskaidro, ko zvaigznes sola katrai zodiaka zīmei, šajā nedēļas nogalei!

Uzzini, kas tevi sagaida šajā nedēļas nogalē! Iespējams, atgadīsies notikumi, kas tevi pamatīgi izsviedīs no savas komforta zonas.

Auns

Šī nedēļas nogale ir ideāli piemērota randiņam ar kādu īpašu cilvēku. Tam nebūt nav jābūt romantiskam, bet gan aizraujošam un neparastam. Velti mazliet laika, lai visu izplānotu!

Vērsis

Būs vērts partnerim atklāt tavu patieso nostāju kādā konkrēta jautājumā – iespējams, ka viņam tas nepatiks, tomēr labākais problēmu risināšanas veids ir to sākotnēja izrunāšana.

Dvīņi

Ja tev kāds cilvēks ir iepaticies, tad nepalaid garām izdevību ar viņu satikties divvientulībā. Nododieties neparastām un aizraujošām sarunām. Nesēdi rokas klēpī salicis, esi ideju iniciators!

Vēzis

Šaubām un neziņai nevajadzētu ļauties – vajag rīkoties! Planētu izvietojums tev palīdzēs saprast, kas ir tas, ko tu patiesībā vēlies!

Lauva

Iekaro pasauli! Ja saģērbsies pievilcīgās drēbēs, kas piesaista uzmanību, un dosies ārpus mājas, tu ātri vien sastapsi kādu interesantu cilvēku.

Jaunava

Par katru cenu mēģini izbēgt no ikdienas rutīnas un izmēģini kaut ko jaunu un nebijušu. Šajā nedēļas nogalē tev noteikti nevajadzētu sēdēt mājās.

Svari

Nāksies kārtīgi padomāt par sava pēdēja laika uzvedību. Nemeklē ideālu partneri, bet gan pieņem mīļoto cilvēku tādu, kāds viņš ir, tev būs lielākas iespējas dzīvot harmoniski.

Skorpions

Mēģini koncentrēties uz pašu svarīgāko, tomēr no acīm neizlaid tās lietas, kuras jums attiecībās sagādās problēmas. Esi vērīgs!

Strēlnieks

Iespējams, ka uzplauks jūtas pret kādu īpašu cilvēku. Esi vērīgs un uzmanīgs. Pilnīgi iespējams, ka cilvēkam pret tevi ir tādas pašas jūtas. Nav ko spēlēt bērnudārza spēlīte…

Mežāzis

Centies izvairīties no nenozīmīgiem strīdiem, ieteicams kontrolēt savu balss toni kādas saspīlētas sarunas laikā. Uz bļaušanu “panesīsies” arī otrs cilvēks.

Ūdensvīrs

Nenožēlosi, ja pamainīsi savu sociālo vidi, un šajā nedēļas nogalē pamēģināsi kaut ko citādāku. Mēģini būt jauks un saprotošs pret apkārt esošajiem cilvēkiem, un tu būsi pārsteigts par pozitīvo pretreakciju.

Zivis

Neuztraucies par to, ko varētu domāt apkārtējie! Šajā nedēļas nogalē koncentrējies pats uz savām vēlmēm. Tu nevari citus darīt laimīgus, ja pats esi noskumis.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru