Mīlestības horoskops nedēļas nogalei no 21. līdz 23. septembrim

Vēzis

Tu liksi iedegties daudzām sirdīm. Cilvēkiem šķitīs, ka tu izstaro noslēpumainību un esi ļoti dziļa personība, tu būsi ļoti pavedinošs. Neesi pārsteigts, ja saņemsi vairākus piedāvājumus. Neatdodies pirmajam, kas nāk tev pretī. Tev ir daudz no kā izvēlēties, tādēļ pagaidi un izvēlies kādu ļoti īpašu.

Lauva

Tu pat nepamanīsi, ka tev piezogas mīlestība, jo tas notiks lēni un negaidīti. Sākumā šis cilvēks nebūs tevi ieinteresējis, tomēr laikam ritot, viss notiks tā, kā tam jānotiek. Kaut kas tevi pievelk šim cilvēkam, jūs esat kā divi magnēti. Gatavojies pārsteigumam!

Jaunava

Pastāv visai liela iespējamība, ka šajā nogalē apmeklētajā pasākumā tu satiksi savu dvēseles radinieku. Abpusējā pievilcība ir tik liela, ka tā šķietami radīs dzirksteles. Jums ir tika daudz par ko runāt, būt jūs abi jūtaties tā, it kā viens otru jau pazītu. Nesteidzies un tu jutīsi, ka starp jums esošā saikne kļūst arvien stiprāka.

Svari

Mīlestība var būt mazliet savtīga. Pret kādu cilvēku justais var nebūt tik nevainīgs, kā sākotnēji šķiet. Iespējams, ka tevi saista šī cilvēka naudas daudzums. Tas var izklausīties visai nežēlīgi, tomēr, ja veltīsi laiku, lai izzinātu patiesās jūtas pret šo cilvēku, uzzināsi, ka tās nemaz nav tik dziļas.

Skorpions

Tev izdosies ar kādu tuvu cilvēku izveidot īpaši ciešu saikni. Attiecības uzsāksiet ar visai dziļām sarunām, kuras spēj dzīvi ietekmēt arī praktiski. Iespējams, ka šo sarunu vēlēsieties turpināt, taču tas jādara kādā ērtākā vietā, piemēram pie vakariņu galds. Dažkārt mīlestība spēj tevi pārsteigt nesagatavotu.

Strēlnieks

Kāds, kurš iepriekš bijis tik vien kā draugs, izrādīs pazīmes, ka vēlas kļūt tev tuvāks, vēloties iemainīt platonisko draudzību pret kaut ko intīmāku. Labāk ļauj laikam visu salikt savās vietās, pirms šo soli uztver pilnīgi nopietni. Ja tas ir kas tāds, kas tevi interesē, tas ir vērts par to padomāt.

Mežāzis

Tā vietā, lai tu dotos ārpus mājas vai apciemotu draugus, kāds cits ierosinās tev palikt mājās un pavadīt nakti kopā. Izmantojot sveces, radi mājīgu un romantisku atmosfēru. Veic arī masāžu un jūs abi jutīsieties tā, it kā nekad vairs nevēlētos apmeklēt kinoteātri. Dažkārt visu labo var atrast tur, kur vismazāk esi to gaidījis.

Ūdensvīrs

Uzplauks mīlestība. Tu reaģēsi paužot visdziļākās jūtas. Laimīgā persona labi zina, kā likt tevī starot vislabākajām īpašībām, tu jutīsi, ka ar šo cilvēku ir arī ārkārtīgi viegli komunicēt. To, kam jānotiek tālāk, labāk izlem pats. Bet nevilcinies pārlieku ilgi!

Zivis

Tavās mājās ienāks mīlestība, un ne tikai tā, līdz ar to ieradīsies arī romantika. Ko gan tu esi izdarījis, lai tādu patīkamu lietu izpelnītos? Neizšķērdē laiku, lai uzdotu jautājumus, izbaudi šo nogali un katru tās mirkli. Neuztraucies – mīlestības un romantikas būs pāri pārēm. Izmanto savu laiku lietderīgi, bet paturi prātā to, ka īstu kaisli nevajag steidzināt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru