Mīlestības horoskops no 10. līdz 16. decembrim – pakavējies atmiņās

Lauva

Visi raudās uz tava pleca, daloties ar visdziļākajiem un sirdi plosošākajiem noslēpumiem. Daži no viņiem skars tevī sen neizjustas emocijas. Esi pacietīgs, viss būs atkarīgs no tavas intimitātes sajūtas.

Jaunava

Rūpīgi izejot cauri lietām, tev beidzot izdosies nonākt pie kādas problēmas būtības, kas jau labu brīdi tevi uztrauc. Tu vēlēsies apsēsties kopā ar mīļoto cilvēku un izrunāties par šo lietu. Tas palīdzēs jums abiem izzināt dziļākās jūtas, kas jums ir vienam pret otru un atjaunojot uzticēšanos.

Svari

Kāds, kurš tev iepriekš likās brīnišķīgs un ļoti daudzsološs, izrādās neiedomājami parasts un neinteresants. Nedēļas enerģija tev palīdzēs ieraudzīt to, kur tavi pieņēmumi bijuši nepareizi.  Nav jau uzreiz jākļūst nepieklājīgam, bet, iespējams, turpmāk vēlēsies turēties pa gabalu no šī cilvēka.

Skorpions

Zvaigžņu stāvoklis ir piemērots, lai tu aicinātu savu simpātiju uz randiņu. Pastāv liela iespējamība, ka šī būs tieši tāda iespēja, kādu gaidīji – daudz interesantu sarunu, pietiekami daudz kā kopīga, daudz, par ko pasmieties, un, iespējams, arī īstas kaislības. Jūs abi vēl ilgi atcerēsieties šo vakaru.

Strēlnieks

Zvaigžņu stāvoklis ļauj izcelt labāko tavās attiecībās, tāpēc izmanto to. Šis varētu būt piemērots laiks, lai noorganizētu kādu izbraukumu vai radītu romantisku atmosfēru, pagatavojot izsmalcinātu maltīti. Novērtē visu labo, kas ir jūsu starpā un cik ļoti viens otru apbrīnojat. Pakavējies atmiņās par visu, ko esat kopā piedzīvojuši.

Mežāzis

Sarunām, protams, nav ne vainas, bet pat pēc ļoti aizraujošām diskusijām tu pie sevis ceri, ka viss pagriezīsies nedaudz interesantākā virzienā. Par šo tev nepavisam nav jāuztraucas. Jūsu romantiskais randiņš piepildīs visas tavas vēlmes, un pēc tam atkal varēsiet turpināt sarunāties.

Ūdensvīrs

Parasti tev nesagādā problēmas lēmumu pieņemšana ar mīlestību saistītos jautājumos, it īpaši jautājumos, kas skar tavu un kādas citas personas saderību. Tomēr, šīs nedēļas enerģija liks tev iesaistīties pilnīgi nepiemērotās attiecībās. Tai nebūt nav jābūt katastrofai, tu gūsi svarīgu mācību.

Zivis

Planētu izvietojums tev un mīļotajam cilvēkam palīdzēs izprast to, ko viens pret otru patiesi jūtat. Tas nenotiks pats no sevis, jums būs jāveido dialogs, lai uzzinātu to, ko vēlaties. Ja abi esat gatavi veltīt laiku un patiesi vēlaties par to runāt, būsiet spējīgi atrisināt dažādas problēmas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru