Mīlestības horoskops no 10. līdz 16. septembrim – pārkāp robežas!

Uzzini, kas šonedēļ mīlestībā sagaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs nedēļas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

Auns Laiks dot atelpu ikdienas sodu grafikam, tā vietā labāk izlem, kurp tu vēlies doties izklaidēties. Neievēro sev uzstādītās normas un likumus, kas tur tevi ierobežotā sociālajā lokā. Aiz tā robežām tevi gaida jauna un aizraujoša pasaule, kas jāizzina.

Vērsis Tev šķitīs, ka mīļotais cilvēks tev tīšuprāt nepievērš uzmanību. Viņš izvēlās veltīt sev tik ļoti nepieciešamo laiku. Viņš vēlas jūsu attiecības padarīt labākas, tādēļ laiku velta, lai tiktu galā ar savām problēmām, lai pēcāk varētu būt tikai un vienīgi tava rīcībā. Neiejaucies.

Dvīņi Tev liksies, ka grūtības sagādā mīlestība un viss, kas ar to saistīts. Iespējams, ka no mīļotā cilvēka puses jutīsi divkosību. Tu nevari izlauzties cauri barjerai un tas liek tev pārdzīvot par notiekošo. Neuztraucies, tavam mīļotajam nepieciešams laiks, lai izdarītu pāris svarīgus secinājumus. Drīz vien tu sapratīsi, ka šis cilvēks nebūt nav vienaldzīgs.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lappusi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru