Mīlestības horoskops no 10. līdz 16. septembrim – pārkāp robežas!

Vēzis Jūs abi vēlēsieties brīvāk palūkoties uz savām attiecībām. Ļaujiet viens otram būt brīviem un būt sev pašiem, izstarojiet patieso sirds siltumu un dalieties ar to, it īpaši, ja lietas nenotiek tā, kā tās varētu notikt.

Lauva No attiecībām vari sagaidīt atvieglojumu un smieklu lavīnu, kas pāršalcas visam pāri. Ja jūs abus nomākušas grūtības, kas saistītas ar citām dzīves jomām, tad veltiet laiku sev pašiem, lai emocionāli savienotos. Apmeklējiet kādu komēdiju kinoteātrī, vai dariet to, kas jums sagādā prieku. Jūs esat to pelnījuši!

Jaunava Draugu ballītes un radu sapulcēšanās sniegs tev iespēju satikt kādu ļoti īpašu cilvēku. Tomēr, jūsu pirmā tikšanās var būt daudz nopietnāka, nekā tu cerēji. Lai arī jūs attiecības uzsāksiet ar pārdomas izraisošām, iespējams pat satraucošām sarunām, tas, kurp tās vedīs, liks tev vienīgi smaidīt.

Svari Neslēpies, ja atklāj svarīgu situāciju, par kuru jārunā ar mīļoto cilvēku. Šonedēļ tev tiek dota unikāla iespēja no sirds izrunāties, lai arī būs daudz emociju. Labāk izrunāties un ļaut, lai vārdi paši atrod ceļu dabīgi un spontāni, nevis meklēt ātrāko ceļu pa kuru izkļūt no sarunas.

Skorpions Jutīsies iedrošināts atklāti un godīgi izrunāties. Dažas problēmas liks tev runāt aplinkus, skaidri neizsakoties. Tā būs kļūda, it īpaši, ja tev tiek dota vienreizēji laba izdevība atrisināt savas problēmas. Neslēp patiesību, atklāj to, tas ir vienīgais risinājums šajā situācijā.

Strēlnieks Šonedēļ tev būs piemērots noskaņojums ballītes rīkošanai, saaicini kopā visus draugus, kas bijuši uzticami un atbalstījuši tevi gadu gaitā. Ja esi vientuļš, tad būtu lietderīgi uzaicināt arī pāris cita plāna personas, kas varētu piedāvāt pavedinošākas izklaides. Lai arī ko tu darītu, esi spontāns un jūties brīvi.

Mežāzis Ja tev bijušas grūtas attiecības, bet esi ticis tām pāri, tad tev vajadzētu paplašināt paziņu loku. Tev tiek dota iespēja notikušo atstāt pagātnē un uzsākt jaunu un aizraujošu dzīvi tieši tagad. Drīz vien atgūsi savu pašpārliecinātību un vairs atpakaļ nemaz nelūkosies.

Ūdensvīrs Šonedēļ tavāa dzīvē ienāks dziļas jūtas un kaisle. Tu satiksi kādu, kuram iespējams uzreiz uzticēties. Tev pat vispiemērotākajos brīžos ir grūti būt atklātam un parādīt savu ievainojamību, tieši tādēļ, šis notikums ir ļoti nozīmīgs. Iespējams, ka būsi saticis to īsto cilvēku, ar kuru varēsi dalīties itin visā.

Zivis Intensīva iekāre pārliecinās tevi, ka kādam cilvēkam tu patiesi neesi vienaldzīgs. Ja esi vientuļš un meklē romantiku, tad neizšķērdē laiku sēžot mājās un sapņojot atrodoties nomodā. Dodies ārā no mājas un uzsāc sarunas ar citiem cilvēkiem. Atrodi cilvēkus, ar kuriem var veidot draudzību un drīz vien tev būs brīnišķīgi kompanjoni.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru