Mīlestības horoskops no 15. līdz 21. oktobrim – dziedēsi vecās brūces!

 

Uzzini, kas šonedēļ mīlestībā sagaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs nedēļas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu? 

Auns

Lai arī attiecībās esi ļoti rūpīgs, tev šoreiz liksies, ka tavi centieni tikt klāt sev tuvajam cilvēkam, tiks bloķēti. Tev nāksies ieskatīties sejā konkrētām bailēm, kas likušas tev turēties tālāk mirkļos, kad esi vēlējies tuvību. Izprotot šo konfliktu sevī, tu spēsi sadziedēt vecās brūces.

Vērsis

Ja pieķer sevi ilgi un dikti prātojam par kādu draugu vai romantisko partneri, tev būtu jāpārstāj domāt un jāķeras vērsim pie ragiem. Nedēļas enerģija tevi patiesi iepriecinās, bet būtu labāk, ja tu noskaidrotu, kāda patiesība ir situācija starp jums. Tiklīdz būsi to noskaidrojis, varēsi sapņot, cik vien vēlies.

Dvīņi

Šķiet, ka visi tavi pūliņi uzsākt sarunu ar kādu tev tuvu cilvēku cieš neveiksmi, tādēļ par tiem pagaidām jāaizmirst. Tu spēsi saskatīt, ko tu dari nepareizi, tādējādi liekot otram cilvēkam justies neērti. Galu galā tev izdosies iecerētais – uztraukumam nav pamata!

Vēzis

Tevi būs pārņēmis nemiers, bet tu spēsi tam pretoties. Ja jau labu laiku meklē kādu īpašu cilvēku, ar kuru dalīt savu dzīvi, tad tev vajadzētu laiku biežāk pavadīt ārpus mājas, tādējādi varēsi iepazīties ar jauniem cilvēkiem. Vislabāk būtu, ja tu pievienotos kādai grupai, ar kuru tevi vieno kopīgi hobiji vai intereses.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru