3 Zodiaka zīmes, kuras šonedēļ burtiski peldēsies veiksmē un mīlestībā

Uzzini, kurām Zodiaka zīmēm, šī nedēļa solās būt veiksmīga!

Šo zīmju pārstāvjiem pašreizējais planētu stāvoklis ir visai veiksmīgs,  tāpēc noskaidro, kuras dzīves jomās jūs pavadīs veiksme un kur gaidāma vislielākā izaugsme!

ZIVIS

Zivis Visai aktuāls kļūs partnerattiecību jautājums. Dažas Zivis veidos attiecības, citas – tikai spēlēsies ar jūtām. Lai vai kā, pat ja tev šajā jomā iet ļoti labi, neuztver otru cilvēku kā kaut ko pašsaprotamu. Dodieties kopīgās pastaigās vai braucienos, jo šādas aktivitātes jūs satuvinās vēl vairāk! Piemērots laiks jaunu lietu iegādei. Tiesa, ar to nevajadzētu pārāk aizrauties, vispirms domā par sev nepieciešamo un tikai tad par dažādām iegribām! Vienīgi iespējamas nopietnas pārdomas vai darīšanas darba jautājumos, kas saistītas ar vēlmi pēc pašizaugsmes.

VĒZIS

Vēzis Šonedēļ gaidāma harmoniska personības attīstība, kura tiks veicināta caur bērnībā iegūto vērtību pārbaudi. Tajā pašā laikā, ģimenes locekļi var sagādāt raizes, bet tas nebūs uz ilgu! Teicami spēsi tikt ar šiem sarežģījumiem galā un pieņemt attiecīgos lēmumus. Iespējams, ka mīļotajam cilvēkam nepatiks tas, kam tu velti savu enerģiju, tāpēc nedēļas vidū pievērsies mīlestības un attiecību jautājumiem! Esi izpalīdzīgs un pretimnākošs, kā arī nebaidies no savu ideju izpaušanas plašākai publikai!

LAUVA

Lauva Šī solās būt visai spraiga nedēļa, kas nesīs gan lielākus, gan mazākus priekus. Gatavojies pārsteigumiem, jo to šonedēļ netrūks! Ja tev pēdējā laikā aktuālas ir kļuvušas idejas vai domas par to, ka vēlies uzlabot savus darba apstākļus, ikdienas ritmu vai pienākumus, taču nezini, kā, tad šajā nedēļā tas visticamāk atrisināsies. Ieteicams ieviest kārtību savā dzīvē, sakārtojot vidi un arī domas – tad arī problēmas atrisināsies!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru