Mīlestības horoskops no 17. līdz 23. septembrim – esi maigs un iejūtīgs!

Lauva

Saņemsies un spēsi mīļotajam cilvēkam izsacīt savas jūtas. Būtu labi, ja jūs tajā brīdī atrastos kādā relaksējošā vietā, kur varat divatā izklaidēties. Tu būsi ieguvējs, ja rīkosies spontāni, nevis pārlieku centīsies atstāt labu iespaidu.

Jaunava

Attiecības ir kā durvis, kas ieved mūs jaunās dimensijās. Tās sniedz mums iespēju nokļūt aizraujoša un izaicinošā vidē. Tev tiks dota iespēja uzzināt ko svarīgu par kādu cilvēku, kurā esi iemīlējies. Tu būsi priecīgs par atklājumu un vēl stiprāk ilgosies pēc šī cilvēka.

Svari

Šī ir piemērota nedēļa, lai dotos sabiedrībā un socializētos. Iespējams, ka izveidosies negaidītas attiecības ar cilvēku, kurš sniegs tev praktisku padomu grūta brīdī. Neatstāj to novārtā, jo jūs abi patiesi alkstat viens pēc otra.

Skorpions

Dzirkstīs romantika. Par spīti potenciālam, mīlestība krietni uzplauks. Solās nokārtoties arī problēmas. Atmosfēra ir īpaši maiga un jauka, esi gatavs pārsteigumiem!

Strēlnieks

Tev tiks dots vairāk, nekā tu vari panest. Esošajās attiecībās tev tiks dota iespēja vai nu doties dziļāk, vai padomāt par citām iespējām. Dalies ar jūtām, kā arī mēģini izprast arī savas vēlmes, tādējādi izdosies sasniegt līdzsvaru.

Mežāzis

Mīlestība būs visai intensīva. Iepazīsties ar savu finanšu situāciju, kā arī velti laiku, lai izprastu dziļākās jūtas starp tevi un mīļoto cilvēku. Iespējams, ka būs jārunā par seniem notikumiem, kas vēl sagādā problēmas.

Ūdensvīrs

Mīlestība būs spēcīga un visaptveroša, kā arī traka. Patiesību sakot, tavs tēls citu acīs vienmēr ir pamats uztraukumam, tu jūties satraukts jau no domas vien, ka tava frizūra varētu būt nekārtīga. Pastāv iespēja, ka šonedēļ mīlestība tevi nogāzīs no kājām.

Zivis

Šonedēļ būsi intelektuālāks un mazāk attālināts no visa. Tev nāksies izlīst no tumšajiem stūriem un pagozēties saulītē. Tu daudz vairāk iegūsi apskaujot cilvēkus, kuri tev patīk, nevis noskatoties uz visiem ar vēsu skatienu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru