Mīlestības horoskops no 20. līdz 26. augustam – notikumi, kas mainīs dzīvi!

Uzzini, kas šonedēļ mīlestībā gaidāms katras Zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs nedēļas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

AUNS

Šajā nedēļā starp Jums un Jūsu partneri ir iespējams strīds, jo nav izslēgts, ka Jūs kaut kādu iemeslu dēļ izlemsiet nodemonstrēt ne tās labākās sava rakstura īpašības, bet, ja Jūs vēl joprojām esat brīvi, tad šajā periodā diez vai kas šajā jomā būtiski mainīsies.

VĒRSIS

Šajā nedēļā Jums būs visas iespējas kaut ko izmainīt Jūsu attiecībās ar reālo vai potenciālo partneri, taču, lai to izdarītu, Jums nāksies izlemt par labu kaut kādām Jums ne visai ierastām darbībām. Galvenais – nepalaidiet garām vispiemērotāko brīdi!

DVĪŅI

Šajā nedēļā Jums tiek rekomendēts adekvāti un objektīvi izvērtēt pretējā dzimuma rīcību. Tiem, kurus jau labi pazīstat, nemeklējiet kaut kādus “skeletus skapī”, bet nepazīstamajiem, kuri ļoti uzstājīgi cenšas iegūt Jūsu uzmanību, neuzticieties pārāk daudz, turklāt tas ir vienlīdz aktuāli gan tiem Dvīņiem, kuri vēl brīvi, gan tiem, kuri ir attiecībās.

VĒZIS

Šajā nedēļā Jums par kaut ko nāksies vienoties ar savu reālo vai potenciālo partneri, turklāt vēl kādu laiku nāksies gaidīt arī partnera gala lēmumu. Nav izslēgts, ka Jūs to uzsāksiet tāpēc, ka vēlaties kaut ko būtiski mainīt šajās attiecībās, jo tas Jūs līdz šim nav apmierinājis.

LAUVA

Šajā nedēļā Jūsu partneris var mēģināt Jūs uz kaut ko pierunāt, taču pastāv liela iespējamība, ka Jūs nepiekritīsiet viņa lēmumam un būsiet visai skarbas! Ja Jūs esat brīvas, tad Jums šajā nedēļā tiek rekomendēts atturēties no iešanas uz randiņiem un iepazīšanās, jo pastāv iespēja “sapīties” ar kādu, kurš Jūs pastāvīgi gribēs mainīt!

JAUNAVA

Šajā nedēļā Jums blakus var uzrasties cilvēks, ar kuru Jums būs visas iespējas saistīt savu turpmāko dzīvi, jo pastāv liela iespējamība, ka jau no sākta gala viņš pret Jums izturēsies kā pret potenciālo laulāto partneri. Ja Jūs jau esat attiecībās, tad Jūsu otrā pusīte, acīmredzot, izdarīs ko tādu, ko Jūs pilnībā nebūsiet gaidījušas!

SVARI

Šajā nedēļā zvaigznes Jums sola tikšanos ar kādu, kurš intīmajā plānā Jūs ieinteresēs tik ļoti, ka Jūs praktiski uzreiz viņam atdosieties, turklāt Jums pret šo cilvēku var rasties arī visnotaļ spēcīga seksuālā atkarība, bet, ja esat attiecībās, tad Jūsu partneris, iespējams, sarīkos Jums kādu kārdinājumu pārbaudi.

SKORPIONS

Šajā nedēļā Jūs gaida kāds spilgts notikums, kas būs saistīts ar Jūsu privāto dzīvi. Piemēram, ja Jūs jau esat attiecībās, tad, iespējams, uzzināsiet, ka gaidāms ģimenes pieaugums, bet, ja esat vēl brīvi, tad pastāv iespējamība satikt kādu, ar kuru Jūs saistīts abpusējas jūtas un izveidosies romāns, kas var pāraugt pat laulībā!

STRĒLNIEKS

Šajā nedēļā Jūs varat nonākt diezgan sarežģītā situācijā, kas tā vai citādi būs saistīta ar Jūsu privāto dzīvi. Nav izslēgts, ka izeja no šīs situācijās Jums maksās kaut kādas attiecības (draudzība vai mīlestība), turklāt tas ir vienlīdz aktuāli gan tiem Strēlniekiem, kas vēl brīvi, gan tiem, kas jau attiecībās.

MEŽĀZIS

Šajā nedēļā Jūs gaida visnotaļ pozitīvas pārmaiņas privātajā dzīvē, turklāt nav izslēgts, ka tās vainagosies ar kādu interesantu izbraucienu Jūsu reālā vai potenciālā partnera kompānijā. Vēl zvaigznes Jums šajā nedēļā paredz to, ka Jums ar savu otro pusīti biežāk nekā parasti nāksies apspriest kaut kādus finanšu jautājumus.

ŪDENSVĪRS

Šajā nedēļā Jūs sava partnera dēļ, iespējams, upurēsieties un izdarīsiet kaut ko ļoti labu viņa labā, tomēr negaidiet, ka viņš uzreiz to novērtēs, jo pastāv liela iespējamība, ka viņam būs vajadzīgs laiks, bet pirmajā mirklī viņa reakcija var būt pat negatīva. Ja Jūs esat brīvi, tad šajā periodā zvaigznes šajā jomā nekādas būtiskas izmaiņas nesola.

ZIVIS

Šajā nedēļā Jūs demonstratīvi savai otrajai pusītei varat paziņot to, ka vairs nevēlaties būt ar viņu. Iespējams, Jums liksies, ka šī savienība ir sevi izsmēlusi, tomēr nesteidzieties ar secinājumiem un darbībām, jo nav izslēgts, ka pēc tam Jums nāksies visu nožēlot, bet brīvajām Zivīm zvaigznes nekādas būtiskas pārmaiņas privātajā dzīvē nesola.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru