3 zodiaka zīmes, kurām šonedēļ ļoti veiksies – jo īpaši mīlestībā!

Uzzini, kurām zīmēm šī nedēļa solās būt veiksmīga mīlestībā!

Šo zīmju pārstāvjiem pašreizējais planētu stāvoklis ir visai veiksmīgs,  tāpēc noskaidro, kurus pavadīs veiksme tieši mīlas jomā!

Svari

Ja esi brīvs, tad šī nedēļa tev sola tikšanos ar kādu, kurš tevi iedvesmos. Visai iespējams, ka jūs ar šo cilvēku paliksiet tik tuvi, ka izveidosiet ilgtermiņa attiecības, kurās būs visai spilgta un aizraujoša seksuālā dzīve.

Tie, kas ir attiecībās, var droši nodoties mīlas rotaļām un pamēģināt kaut ko jaunu. Nebaidieties no eksperimentēšanas un kaut kā traka – tas jūs padarīs tuvākus, vēlāk būs ko atcerēties!

Skorpions

Skorpioniem šī nedēļa solās būt pārsteigumiem pilna. Ja ar partneri esi izjutis kādu nebijušu pieredzi, nebaidies par to runāt, un nekautrējies no savām emocijām!

Brīvajiem Skorpioniem augstas izredzes iepazīties ar kādu, kurš sirdij liks pukstēt straujāk – iespējamas simpātijas, kuras ātri pāraug mīlestībā. Nebaidies, šoreiz neapdedzināsies!

Jaunava

Iespējams, ka kāds jau no zināmo paziņu loka pret tevi sāks izrādīt interesi, taču tā vietā, lai šo cilvēku “pasūtītu” uzreiz, mēģini viņu iepazīt. Visai ticams, ka pirmais iespaids būs izrādījies pilnīgi ačgārns un aplams. Ļaujies sajūtām un dziļi neanalizē – šoreiz ļauj sirdij sevi vadīt uz priekšu!

Tie, Jaunava zvaigznājā dzimušie, kuri ir attiecībās,  var sagaidīt kādu pārsteigumu, kas ne tevi, ne tavu otro pusīti, neatstās vienaldzīgu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru