Mīlestības horoskops no 23. līdz 29. oktobrim

Lauva

Iespējama saspīlējumu veidošanās starp tevi un mīļoto cilvēku, it īpaši, ja šonedēļ abi ļausiet vaļu jūtām. Labāk atbrīvojieties no liekās enerģijas sportojot vai darot kaut ko aktīvu. Tas jūs satuvinās, nevis radīs pamatu strīdiem.

Jaunava

Drīz sāksies jauna fāze tavā personīgajā dzīvē. Tu vari nolemt mainīt dzīvesvietu, iespējams, ka pārvāksies dzīvot pie mīļotā cilvēka vai arī mīļotais cilvēks ievāksies pie tevis. Pastāv arī iespēja, ka nolemsiet iegādāties vai īrēt citas dzīvojamās platības vai veikt grandiozu remontu esošajās mājās.

Svari

Uz taviem pleciem būs vairāk, nekā tu spēj nest. Ja šobrīd satiecies ar vairāk kā vienu partneri un to visu mēģini apvienot ar darbu un brīvā laika pavadīšanu, diez ko labi tev neveiksies. Nav jēgas neko slēpt; labāk būt atklātam un izbaudīt to, kas tev ir, kamēr tev tas vēl ir.

Skorpions

Gaisā virmo pārmaiņu gars, visticamāk, ka tas skars situāciju mājās. Iespējams, ka tu kopā ar partneri domā par pārcelšanos uz citu mājvietu, vai plāno nekustamā īpašuma iegādi. Tagad vari droši risināt šos jautājumus un veidot rīcības plānu. Lai arī kādu lēmumu tu pieņemtu, tam būs labs iznākums. Nākotne solās būt skaista.

Lasi arī: 3 zodiaka zīmes, kurām oktobris būs ļoti veiksmīgs mīlestībā

Strēlnieks

Tevī ir iesakņojušās domas par attiecībām, kurās atrodies. Ja nesen esi saskāries ar grūtībām, tu pievērsīsi lielāku uzmanību kopīgajām problēmām, nevis pozitīvajām emocijām, ar kurām dalāties. Pie labāka rezultāta nonāksi, ja runāsi par savām iecerēm un bailēm. Tev jāsper pirmais solis, tas nebūt nav tik grūti.

Mežāzis

Izvēlēsies vienu no diviem ceļiem. Tu vari pilnība pamest savus un mīļotā cilvēka kopīgos plānus un mērķus, vai arī cītīgi strādāt pie to īstenošanas pārlieku nesatraucoties par sīkumiem. Neviena no šīm pieejām nav pārlieku praktiska. Ja abi vēlaties sasniegt progresu, tad jums jābūt kārākiem uz piedzīvojumiem.

Ūdensvīrs

Ja vēlies, lai esošā situācija tavās attiecībās uzlabojas, tad zini, ka šonedēļ tu vari ieviest tik daudz pārmaiņu, cik vien vēlies. Enerģija, kuru izstaro planētas, ļaus tev atbrīvoties no problēmām un kļūt mierīgākam. Šī ir piemērota nedēļa, lai socializētos, saņemtu sevi rokās un organizētu kaut ko jautru.

Zivis

Tu vēlies kaisli, bet būsi piesardzīgs attiecībā pret saņemtās romantikas daudzumu. Planētu izvietojums piedāvā padziļināti iepazīt kādu cilvēku, diemžēl tev pagaidām trūkst emocionālās harmonijas. Tev vai nu jāmaina savas prioritātes, vai arī par visu jāaizmirst.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru