Mīlestības horoskops no 27. novembra līdz 3. decembrim

Uzzini, kas šonedēļ mīlestībā sagaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs nedēļas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

 

Auns

Kopumā šis laiks būs salds un mīlestības pilns tiem pāriem, kas nesen uzsākuši attiecības. Būs jāiemācās piekāpties un šo to arī paciest, bet drīz vien jūs apgūsiet dažādus veidus, kā negatīvas lietas pavēstīt saudzīgi. Īpaši labs laiks ceļojumiem – tie jūs satuvinās vēl vairāk, būsiet teju nešķirami!

Vērsis

Ja esi attiecībās, tad būs vien pašam jāmeklē oriģināli veidi, kā tās mazliet atsvaidzināt. Atceries – tu nevari kādu vienkārši pamest tikai tāpēc, ka tev otrs ir apnicis. Labāk nogaidi, un nesteidzies ar šķiršanos. Kas zina, iespējams, ka pēc tam būs ļoti smagi – daudz grūtāk, nekā tev varētu šķist.

Lasi arī:  4 Zodiaka zīmes, kurām 2017. gada beigas solās būt smagas

Dvīņi

Mīlas lietas pagaidīs, iespējams, ka šis tam nav piemērots laiks. Attiecībās esošie gan var sākt domāt, kā šīs attiecības padarīt daudz kaislīgākas. Atsevišķi Dvīņi nopietni apsvērs ideju par iestūrēšanu laulības ostā. Uz priekšu!

Vēzis

Pašam nemanot, būsi iemantojis vairāku cilvēku simpātijas. Ārēji teju vai mirdzēsi, tiesa, iekšēji būsi aizņemts, domājot par kaut ko citu. Vai tie būs darbi, vai arī iepriekšējā mīlestība, bet tev savā ziņā būs vienalga par pašreizējo situāciju mīlas lietās. Labāk būt mazliet vienaldzīgam un atturīgam, nevis kādam skriet pakaļ.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru