Mīlestības horoskops no 27. novembra līdz 3. decembrim

Lauva

Starp sevi un mīļoto cilvēku uzcelsi barjeru. Nevēlēsies atklāt tās lietas, kuras tevi patiešām uztrauc un nomāc. Mēģini būt atklātāks un atvērtāks pret savu sirdsāķīti, pretējā gadījumā viņš domā, ka pie visa notiekošā tieši viņš ir pie vainas.

Jaunava

Ja attiecības esi uzsācis pavisam nesen, tad šoreiz tev būs jāuzņemas iniciatīva, lai tās virzītu uz priekšu. Iespējams, ka nedēļas nogale romantiskā gaisotnē būs tieši tas, kas jums vajadzīgs.

Svari

 Iespējams, ka šonedēļ mierinājumu meklēsi nevis mīļotā cilvēka apskāvienos, bet gan sarunās ar kādu jauniepazītu cilvēku. Saskarsies ar vairākiem ļoti vilinošiem un daudzsološiem kārdinājumiem mīlas frontē. Tomēr, ja esi aizņemts, tad šim aizliegtajam auglim prātīgāk būtu pretoties.

Skorpions

Mēģini vairāk laika pavadīt socializējoties kā internetā, tā arī realitātē, un iepazīties ar maksimāli lielu cilvēku skaitu. Viens no šiem cilvēkiem tev var izteikt visai izdevīgu piedāvājumu, kuru būtu grēks palaist garām, citi Skorpioni šonedēļ var rast jaunas simpātijas.

Lasi arī: Mīlestības horoskops 2017. gada novembrim

Strēlnieks

Ja esi brīvs, tad šī ir lieliska iespēja tev beidzot nodoties mīlas lietām! Sasteigt to būtu visai lieki, jo, kā zināms, kas ātri sākas, tas tik pat ātri beidzas. Būs labi, ja izliksies mazliet nepieejams!

Mežāzis

Var palaimēties satikt kādu, ar kuru sapratīsieties teju no pusvārda. Liksies, ka šo cilvēku pazīsti jau ilgu laiku. Būsi iegrimis domās par viņu tik ļoti, ka uz laiku pat aizmirsīsi par apkārt notiekošo. Daudziem Mežāžiem šis laiks sola kādu slepenu pielūdzēju, kas patiesībā atrodas deguna galā, tikai izliekas par vienkāršu draugu.

Ūdensvīrs

Mēģināsi izmantot katru izdevību, lai pavadītu pēc iespējas vairāk laika ar savu mīļoto cilvēku. Ja esi plānojis partneri kaut kādā veidā pārsteigt, tad dari to šonedēļ! Uzlabosies attiecības un saikne starp jums.

Zivis

Ja ar mīļoto cilvēku ir radies kāds konflikts, tad izrunājiet to uzreiz. Iespējams, ka tavs sirdsāķītis uzreiz nevēlēsies teikt, kas viņam kaiš un kas viņu ir aizvainojis. Mēģini nebūt tik skarbs un ass pret viņu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru