Mīlestības horoskops no 29. oktobra līdz 4. novembrim – sirds liesmo elles ugunīs!

 

Lauva

Planētu izvietojums iedrošinās tevi nopietni padomāt par dažādiem savas sociālās dzīves aspektiem, ka arī par kādu afēru, kas nesen notikusi. Jūs abi esat nonākuši pie secinājuma, ka vēlaties attiecības ko vairāk, tomēr skatoties no otras puses, esat pārliecināti, ka lēmuma pieņemšanu spēs ietekmēt arī draugu un kolēģu viedoklis. Seko savai sirdsbalsij.

Jaunava

Tev tiks dota iespēja mainīt konkrētās tavas dzīves jomās notiekošo, īpaši tas attiecās uz mīlestības lauciņu. Tu meklēsi piedzīvojumus – nevis fiziskā nozīmē kaut kurp dodoties, bet gan metafiziskajā nozīmē, savā iekšējā būtībā. Tavās esošajās attiecībās būs jaunas perspektīvas un tu jutīsies tā, it kā tev būtu pavisam cita pasaule. Partneri tev vairs nekad nešķitīs tādi paši kā agrāk.

Svari

Tev būs jāpievēršas savu senāko sapņu realizēšanai. Vēlēsies atkārtoti diskutēt par kādu lietu, ko jau esi pārrunājis ar savu partneri. Iespējams, ka tas novedīs pie jauna dzīvesveida ieviešanas, kas nebūt nelīdzināsies līdzšinējam, kā arī tas būs lielisks piedzīvojums.

Skorpions

Vēlēsies atlaist grožus, tomēr romantika un mīlestība būs ļoti intensīva. Tu pavisam noteikti nevēlies palaist vējā izdevību izbaudīt laiku ar visām ekstrām. Ja vēl esi brīvs un jau labu laiku esi kādu īpašu cilvēku noskatījis, tagad ir īstais laiks uzbrukuma plānošanai, šis ir brīdis, kad tev ir vislabākās izredzes.

Strēlnieks

Pārvari barjeras un traucēkļus, kuri jau sen stāvējuši tavu attiecību ceļā. Ja abi ar partneri domājat, ka ir vērts turpināt attiecības, tad vēlmju īstenošanai būs nepieciešams patiesi pārcilvēcisks spēks, bet ar stingru apņēmību un divu siržu spēku, iespējams ir viss.

Mežāzis

Pārstāj skatīties uz lietu būtību un apdomā to, cik daudz tev ir šobrīd ir dots. Pēc tam, labi apdomā, ko tu vēlies darīt ar savu nākotni. Pat tad, ja viena fāze tavā dzīvē ir noslēgusies, ir laiks sākt kustēties. Izmanto šo iespēju, lai sāku kaut ko jaunu. Tev ir daudz, ko piedāvāt, tādēļ dodies sabiedrībā un piedāvā to.

Ūdensvīrs

Tu apsver iespēju atklāt savas patiesās jūtas kādam svarīgam cilvēkam, šajā ziņā tev palīdzes planētu enerģija. Tā ļaus tev saprast, kādēļ šādi jūties, kā arī ļaus tev saprotamāk paust savas jūtas. Būtu vērtīgi izmantot šo situāciju lietderīgi, jo tā neilgs mūžīgi.

Zivis

Planētu izvietojums var katalizēt pārmaiņas. Ja tu un tavs partneris apsver pārvākšanos tuvāko mēnešu laikā, šajā mirklī būtu labāk palikt tik vien kā pie plānošanas. Pirms grasies pārvākties, jāmaina daži plāni, tad viss noritēs raiti.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru