Mīlestības horoskops no 30. janvāra līdz 5. februārim

AUNS Ja nesen esi uzsācis attiecības, tad, iespējams, ka tev nāksies vilties. Iedomas par šo cilvēku neatbildīs realitātei. Lai no tā izvairītos, neceri uz neko! Ļauj visam ritēt savu gaitu!

VĒRSIS Šonedēļ piedzīvosi dažādas emocijas. Gan priekus, gan bēdas. Pavadi šo laiku ar to cilvēku, kurš tev ir īpašs – tu tikai nožēlosi neizmantotās iespējas!

DVĪŅI Būs jāiemācās novērtēt to, kas tev jau ir dots. Reizēm tu to visu uztver par pašsaprotamu. Dvīņiem šonedēļ ieteicams saprast, kas ir tas, ko viņi patiesībās vēlās. Ja esošā situācija neatbilst sapņiem, tad, iespējams, ka kaut kas ir jāmaina.

VĒZIS Rūpju pilna nedēļa. Visai ticams, ka attiecības un mīlas lietas tiks atstātas novārtā, un tu pievērsīsies citiem darbiem un pienākumiem. Ja tas ir tavos spēkos, tad centies veltīt pietiekami daudz laika gan vienam, gan otram.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām šonedēļ ir jābūt īpaši piesardzīgām (30.01. – 05.02.)

LAUVA Jutīsies nesaprasts un apmulsis. Daudz jautājumu. bet tik maz atbilžu. Šonedēļ tevi pārņems dažādas domas. Centies būt pozitīvs. Palīdzēs mīļotais cilvēks. Brīvajām Lauvām jaunus partnerus pašlaik labāk nemeklēt.

JAUNAVA Jaunavas beidzot varēs veltīt mazliet vairāk laika savam mīļotajam cilvēkam. Pavadiet laiku kopā. Par ļaunu nenāks kāds vakars romantiskā gaisotnē. Būsi izvēles priekšā, kur jāpavada vakars ar draugiem vai ar mīļoto cilvēku. Apdomājies labi!

SVARI Ja no partnera kaut ko esi slēpis, tad tas pavisam drīz nāks gaismā. Ja iespējams, tad atzīsties pats. Vissāpīgāk partnerim uzzināt to būs no kāda cita, nevis no tevis.

SKORPIONS Šonedēļ centies neskumt par sliktajām lietām, kas saistītas ar attiecībām. Lai novērstu domas no tā, atrodi kādu jaunu hobiju, kas liegs domāt par visu negatīvo.

Lasi arī: Ziemas horoskops – mīlestība un attiecības

STRĒLNIEKS Ja tevi attiecībās kaut kas neapmierina, tad nestāsti par to saviem draugiem, bet gan pašam partnerim. Tā problēmas risināt būs daudz prātīgāk. Šonedēļ par dažādām nebūšanām attiecībās labāk apkārtējiem nestāstīt.

MEŽĀZIS Uznāks vēlme kontrolēt savu partneri. Šoreiz labāk to nedarīt. Neuzstādi ultimātus un nemēģini attiecībās būt galvenais. Atceries – attiecībās ir divi cilvēki, nevis tikai viens. Lai viss izdotos, jācenšas ir jums abiem.

ŪDENSVĪRS Būsi mazliet uztraukts par to, kas notiks turpmāk. Neziņa tevi nomāks. Emocijas izrādīt būs sevišķi grūti, partneris pat varētu padomāt, ka tev par visu ir vienalga. Izrādi savas rūpes!

ZIVIS Svarīgi būs paturēt informāciju tavā un partnera starpā. Ja mīļotais cilvēks tev ir uzticējis kādu noslēpumu, tad nedalies ar to apkārtējiem! Nezaudē sava sirdsāķīša uzticību!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru