Mīlestības horoskops no 4. līdz 10. jūnijam – nemāni pats sevi!

Uzzini, kas šonedēļ mīlestībā gaidāms katram Zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs nedēļas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

 

Auns

Planetārā enerģija ļaus tev noticēt sev, kā arī piesaistīt piemērotu mīļoto. Tava pašpārliecinātība pieaugs, tas nozīmē, ka būsi noskaņots uz flirtu, komunikācija ar cilvēkiem padosies visai vienkārši. Ja vēl mazliet uzlabosi diskutēšanas mākslu, tad neviens tevi vairs nespēs apturēt.

Vērsis

Mīlestība un romantika ir brīnišķīgas jūtas, tomēr centies būt garīdznieciskāks un platoniskāks. Planetārā enerģija iedrošinās tevi uz tikšanos ar dažādiem cilvēkiem. Tevi fascinē citu cilvēku iekšējo pasauļu izzināšana.

Dvīņi

Planetārā enerģija ļaus tev satikties ar citiem tev itin simpātiskiem cilvēkiem, kurus interesē dziļāki un metafiziskāki dzīves aspekti. Ja meklē garīgu saikni un dvēseles radinieku, tad šis tam ir piemērots laiks, lai tos atrastu.

Vēzis

Socializēšanās būs ļoti vienkārša. Tu jūti patiku pret visiem, bet neesi pārlieku romantiski noskaņots ne pret vienu. Tev patīk izbaudīt cilvēku kompāniju, patiesību sakot, jebkurš, kas zina pastāstīt kādu aizraujošu stāstu, ir tavs labākais draugs. Izbaudi šo laiku!

Lauva

Šonedēļ cerēsi sagaidīt kādu brīnumu, tu pat nelūdz neko grandiozu. Tu vēlēsies noticēt tam, ka cilvēks, kurš ienācis tavā dzīvē ir ideāls visos iespējamos veidos. Tās var būt saldas lamatas, tādēļ esi piesardzīgs.

Jaunava

Kāda cilvēka vārdi var pārvērsties nepatīkamā priekšlikumā. Tu tomēr sapratīsi, ka kaut kas īsti nav kārībā. Šonedēļ tu būsi laimīgs, iespējams, ka pat pārgalvīgi un naivi laimīgs, izvairies no uzķeršanās uz kāda cilvēka izlikta āķa.

Svari

Viss spīd un vizuļo, Mēness, zvaigznes, jūra un īpaši tava mīļotā cilvēka acis. Šonedēļ tev būs pietiekoši daudz romantikas un mistikas, bet cik ilgi tā pastāvēs? Izbaudi mirkli, jo visas lietas var atnākt un pazust, gluži kā rudens migla. Vienu mirkli viss šķiet sasniedzams, bet jau nākamajā tas zudis uz mūžīgiem laikiem.

Skorpions

Vēlēsies ietērpties vissatriecošākajās drēbēs, kādas tev ir un likt cilvēkiem atskatīties. Tu mācēsi savos tīklos ievilināt tieši to cilvēku, kas tev vajadzīgs un liksi izdabāt visām savām vēlmēm. Nemāni sevi, tas, kurš šķiet brīnišķīgs, var tāds nebūt.

Strēlnieks

Iztēlei tavā dzīvē šonedēļ būs liela nozīme. Tas ir labi, bet var būt arī visai muļķīgi, ja cerēsi, ka viss notiks pēc tava prāta. Nav izslēgta iespējamība, ka ar cenšanos var panākt visu, ko vēlies. Centies saglabāt veselo saprātu, stāvot vismaz ar vienu kāju uz zemes.

Mežāzis

Atmosfēra būs lieliska, ja vien spēsi būt reālistisks. Iespējams, ka tavā galvā iešausies idejas, kuras aicinās tevi izbēgt no ikdienas raizēm un rūpēm. Tu vari izmantot šo enerģiju, lai izbaudītu brīnišķīgu un romantisku vakaru kopā ar savu mīļoto cilvēku.

Ūdensvīrs

Lai tavs sapņu mīļotais pievērstu tev uzmanību, tev vajadzētu turpināt runāt un runāt. Planetārā enerģija tavu skatienu padarīs dziļu un magnētisku, iedvesmojot citus uz kontaktu ar tevi. Tas, par ko runāt, paliek tavā ziņā, tomēr ņem vērā, ka tev ir dota lieliska iespēja piesaistīt romantisko partneri.

Zivis

Tu izbaudi atrašanos pozīcijā, kurā tev ir pārākas zināšanas un galavārds jebkurā diskusijā. Šajā vidē tu vari atrast kādu, kas tev šķiet izaicinošs. Planetārā enerģija iedrošinās tevi uz dziļām un jēgpilnām sarunām, bet ne jau ar kuru katru.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru