Noskaidro, cik greizsirdīga ir katra no zodiaka zīmēm!

Mēs visi dažreiz esam greizsirdīgi: cits vairāk, cits mazāk. Šīs emocijas piemīt pilnīgi katram cilvēkam.

Greizsirdības sajūtas laikā mūs piemeklē daudzas bailes, piemēram, bailes būs nevajadzīgam, bailes pazaudēt mīļoto cilvēku, būt otrajā plānā, un vēl dusmas, niknums un aizvainojums. Un tomēr, atkarībā no zīmes, kurā esam piedzimuši, jūs greizsirdības sajūtu varā rīkosieties savādāk.

Auns

No vienas puses Auni ir ļoti pašpārliecināti, bet dziļi sevī jūtas neaizsargāti. Ja jūs dzīvojat kopā ar šīs zīmes pārstāvji, tad gatavojieties emocionālām šūpolēm. Visinteresantākais ir tas, ka Auniem tas viss patīk.

Vērsis

Cilvēkos viņi skopojas ar emocijām, turklāt vēl ir arī līdz sirds dziļumiem spītīgi, vairāk tikai Auni. Un vēl šiem zīmes pārstāvjiem ir raksturīga racionalitāte, tāpēc greizsirdības scēnas viņi nerīko.

Viņi sevi neuzvelk un neizdomā to, kā nav. Bet, ja ir pieķēruši partneri krāpjam, tad viennozīmīgi šķirsies. Visu izdarīs klusiņām un bez skandāliem.

Dvīņi

Kuram gan citam, ja ne Dvīņiem ir zināms, cik grūti ir būt uzticīgam, bet tas viņiem netraucē no partnera pieprasīt uzticību. Par greizsirdību šī zīme runā atklāti, un gaida, ka jūs ātri sāksies pārliecināt par pretējo un zvērēt uzticību.

Visbiežāk viņi mierīgi izrāda greizsirdību, vienkārši runā par pārdzīvojumiem, kaut arī retumis var saarīkot histēriju greizsirdīgā Otello stilā.

Vēzis

Šīs Zodiaka zīmes cilvēki ārkārtīgi reti izrāda greizsirdību attiecībā pret savu izredzēto. Un tas viss tāpēc, ka viņi par visiem simts procentiem uzticas savai otrajai pusītei.

Ja arī Vēzim nākas izrādīt greizsirdību, tad viņš visu noklusēs, kamēr pārsprāgs aiz niknuma. Acīmredzamu krāpšanu viņi nekad nepiedod, tās būs attiecību beigas.

Lauva

Lauvai greizsirdība ir kā acis pamirkšķināt. Tāpēc jebkurā situācijā veltiet uzmanību tikai un vienīgi šīs zīmes pārstāvim un nevienam citam. No greizsirdības saniknota Lauvas var kārtīgi dabūt, tā kā esiet uzmanīgi.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru