Mīlestības horoskops no 4. līdz 10. septembrim

Uzzini, kas šonedēļ mīlestībā sagaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs nedēļas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

Auns Tu jutīsies tā, it kā balansētu uz kraujas malas. Jūtas ir intensīvas un ar mīļoto cilvēku samilzusī situācija var kļūt visai nepatīkama un “eksplozīva”. Labāk veic pienācīgus mērus, lai situāciju mainītu pirms tā kļūst nekontrolējama. Tu spēsi atrisināt to mierīgā ceļā un notikušais tikai uzlabos tavas attiecības.

Vērsis Ja meklē attiecību ideālu, esi brīdināts, ka realitātē tas nebūt tā nenotiek. Sākumā jūs viens otram ļoti nepatiksiet, bet pēc garīgas sarunas būsiet krietni satuvinājušies. Pēc salabšanas stāsts kļūs daudz interesantāks.

Dvīņi Šīs nedēļas planetārā enerģija palīdzēs mainīt pārāk ilgi briedušo situāciju esošajās attiecībās. Tev izdosies iniciēt sarunu vai meklēt padomu pie attiecību konsultanta, kurš var palīdzēt tikt galā ar specifiskām grūtībām, ar kurām tev nākas saskarties. Problēmas atzīšana ir pirmais lielais solis uz tās risināšanu.

Vēzis Nav labāka laika par šo, lai izdarītu pārmaiņas un, godīgi sakot, pārmaiņas ir vienīgais, par ko varam būt pārliecināti. Šīs nedēļas enerģija mudinās tevi darboties. Tu kādu laiku esi vilcinājies ar jaunu attiecību uzsākšanu, iespējams, ka šis būs tas brīdis, kad nolemsi beidzot mesties tajās. Tas, pavisam noteikti, sniegs tev jaunus iespaidus!

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru