Zodiaka zīmes, kurām šī nedēļa sola daudz mīlestības un veiksmes

Uzzini, kurām Zodiaka zīmēm šī nedēļa solās būt veiksmīga mīlestībā!

Šo zīmju pārstāvjiem pašreizējais planētu stāvoklis ir visai veiksmīgs,  tāpēc noskaidro, kurus pavadīs veiksme tieši mīlas jomā!

ZIVIS

Augstas izredzes iepazīties ar kādu ļoti īpašu cilvēku – šis cilvēks vēl ilgi var uzkavēties tavā dzīvē. Tevi burtiski apburs kāds, kuram ir neparasta personība – tiesa, lai par to uzzinātu, tev šis cilvēks tomēr būs jāiepazīst tuvāk. Lai vai kā – nespried par citiem uzreiz, ļaujies pašplūsmai, un tikai pēc tam izdari secinājumus.

Tiem, kas ir attiecībās, Trešdiena nesīs romantiskus notikumus!

SKORPIONS

Var gadīties, ka iepazīsties ar kādu ļoti nepamanāmu cilvēku, kas tikai pēc laika spēlēs lielu lomu tavā dzīvē – ļauj notikumiem pašiem ritēt uz priekšu un tu būsi pārsteigts, kā viss dzīvē beigās izvēršas.  Nekādā gadījumā nebojā attiecības ar līdzcilvēkiem!

Šonedēļ labāk tomēr izdabāt apkārtējiem un nepateikt visu, ko domā! Drīz vien tev būs nepieciešama šo cilvēku palīdzība, tāpēc esi piezemēts!

Tiem, kas ir attiecībās, šonedēļ būtu jācenšas vairāk laika pavadīt kopā!

SVARI

Vēlēsies romantiskas vakariņas sveču gaismā, garas pastaigas gar jūras krastu, jo būsi neizsakāmi noilgojies pēc mīļotā cilvēka apskāvieniem. Ja tu kaut ko vēlies – nebaidies, bet saki!

Daži šonedēļ var beidzot atzīties savās jūtās pret mīļoto cilvēku! Tiem, kas jau ilgu laiku ir attiecībās, šis ir labs laiks, lai sāktu domāt par iestūrēšanu laulību ostā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru