Mīlestības horoskops no 8. līdz 14. janvārim – izbaudiet brīvos brīžus divatā!

Uzzini, kas šonedēļ mīlestībā gaidāms katram Zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs nedēļas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

AUNS Ar mīļoto cilvēku vēlēsies pēc iespējas vairāk laika pavadīt divvientulībā. Vēlēsies ar sirdsāķīti noslēgties no visa un visiem, lai pēc iespējas kvalitatīvāk un mīļāk pavadītu laiku kopā. Izslēdziet telefonus un izbaudiet brīvos mirkļus maksimāli!

VĒRSIS Tev ar savu mīļoto cilvēku šonedēļ ieteicams pavadīt laiku, atrodoties draugu kompānijā. Iespējams, ka vienosieties par vakaru, kurā būsiet kopā ar citiem pārīšiem un dalīsieties ar saviem iespaidiem. Kāds draugs tev var sniegt labu padomu attiecību lauciņā, tāpēc ieklausies viņa sakāmajā!

DVĪŅI Piemērota nedēļa sarunām ar partneri par karjeru un finansēm. Iespējams, ka abi kopīgiem spēkiem nolemsiet, kas jums nāktu par labu. Iedrošiniet un motivējiet viens otru darīt vairāk un labāk!

VĒZIS Vēžiem ar sirdsāķīti šis ir īstais laiks ceļošanai vai jaunu vietu apmeklēšanai. Iespējams, ka kopīgi nolemsiet apciemot kādu sen nesatiktu radu vai draugu. Pārdomas un sarunas par attiecībām jūs tikai satuvinās. Nebaidies teikt, ko jūti!

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru