Mīlestības horoskops no 8. līdz 14. janvārim – izbaudiet brīvos brīžus divatā!

LAUVA Lietas būs saistītas ar naudu un finansēm. Atkarīgs no tā, kā jūs savus iekrājumus būsiet tērējuši. Lielisks laiks, lai investētu! Tomēr atsevišķiem pāriem neizbēgami būs strīdi sakarā ar naudu.

JAUNAVA Mīlestība un jūtas! Jūsu attiecībās iestāsies mīlas un harmonijas fāze, kas turpināsies līdz pat februārim. Izmantojiet šo laiku, lai uzlabotu attiecības. Pavadiet laiku kopā! Šajā periodā ar partneri būsiet īpašā eiforijā!

SVARI Ja esi brīvs, tad pilnīgi iespējams, ka uzsāksi attiecības ar kādu no darba vai citas vietas, kur uzturies regulāri. Sportiskākie Svari šonedēļ iepazīšanos var gaidīt trenažieru zālē.

SKORPIONS Mīlestība teju virmos gaisā! Īpaši romantisks solās būt nedēļas vidus. Ja esi brīvs, tad pat līdz februāra sākumam vari likties īpaši izskatīgs un harizmātisks citu acīs, paverot jaunas romantisku iepazīšanos iespējas.

STRĒLNIEKS Ja ar jaunā gada sākšanos plāno uzsākt kopdzīvi ar savu partneri, tad nav ko vilcināties! Sapratīsiet, cik daudz jums ir kopīgā, kad runa būs par mājokļa labiekārtošanu un nākotnes vīzijām. Harmonisks periods attiecībās.

MEŽĀZIS Šonedēļ var uzlaboties komunikācija jūsu starpā. Iespējams, ka vēlēsies savam partnerim atklāt ko tādu, par ko iepriekš neesi runājis. Tas jums nāks par labu. Šajā nedēļā arī kopīgu lēmumu pieņemšanas būs daudz vieglāka un veiksmīgāka.

ŪDENSVĪRS Nedēļas vidū sarunas par problēmām jūsu starpā raisīsies daudz vieglāk. Spēsiet viens otru atbalstīt un iedrošināt. Ja ar kādu esi sācis satikties, tad šī nedēļa ir piemērota nopietnākām sarunām. Tomēr ļoti iespējams, ka jūtas pret kādu cilvēku nebūs abpusējas.

ZIVIS Īstais laiks un vieta, kad izbaudīt partnera mīlestību un sniegt viņam to pretī. Kļūsi drošāks un pašpārliecinātāks attiecībās, iespējams, ka izvēlēsies dalīties ar kādu no saviem noslēpumiem vai apspriest kādu tabu tēmu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru