Mīlestības horoskops vasarai – patiesi romantiskas vai vienkārši draudzīgas attiecības?

SVARI

Ja esi viens, tad mīlestību lielākas izredzes būs atrast pēc vasaras. Tava pārliecība par sevi palīdzēs pielietot flirtēšanas prasmes un pievērst kādas simpātijas uzmanību. Ja nesen esi izšķīries vai pametis kādu, tad ir jādzīvo tālāk. Tu nevari atrast jaunu mīlestību, ja joprojām domā par citu.

Ja šobrīd esi attiecībās, tad tajās būs jāievieš līdzsvars. Attiecībām ir jābūt aizraujošām un romantiskām, bet ir arī jāzina, kad piebremzēt un neierobežot otra cilvēka privāto telpu. Neapšaubi otru, jo citādi viņš var sākt darīt to pašu.

SKORPIONS

Ja vēlies iepazīties ar jauniem cilvēkiem, izmēģini ko neierastu, piemēram ātros randiņus vai iepazīšanos internetā. Ja vēlies veidot ilgstošas un stabilas attiecības, atliks vien piestrādāt pie savas komunikabilitātes, ņem vērā, ka tev vajadzētu samazināt arī savu slepenību.

Arī tad, ja jau esi izveidojis attiecības, par sliktu nenāktu piestrādāt pie atklātības pret mīļoto cilvēku. Būs jānonāk pie daudziem jo daudziem kompromisiem, tādēļ pārliecinies par to, ka citi izprot tavas vajadzības. Kā arī ieklausies savā otrajā pusītē, lai izprastu viņa  vajadzības. Vēlams sīki un smalki apspriest visu, arī to vai vēlies ģimenes pieaugumu.

STRĒLNIEKS

Attiecības būs aizraujošākas, ja tajās netrūks kaislību. Neuztraucies par pagātni un koncentrējies uz tagadni, lai tā būtu pēc iespējas labāka. Tāpat šis ir piemērots laiks, kad plānot ģimenes pieaugumu.

Iepazīstot jaunus draugus, tev jābūt pilnīgi godīgam. Necenties atstāt iespaidu uz tiem, kuri tev patiesībā neko nenozīmē. Esi patiess pret sevi un draugiem, un tad arī būs lielāka iespējamība, ka būsiet draugi uz mūžu.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru