Mīlestības lutekļi augusta mēnesim – vai esi šo veiksminieku TOP 3?

Uzzini, kurām Zodiaka zīmēm, šis mēnesis solās būt veiksmīgs mīlas jomā!

Šo zīmju pārstāvjiem pašreizējais planētu stāvoklis ir visai veiksmīgs! Uzzini, kurām Zodiaka zīmēm augusta mēnesī mīlestībā veiksies visvairāk, kas būtu jāievēro un no kā ieteicams izvairīties.

Noskaidro, kā ir ar tevi! Vai esi šo zīmju top 3?

Vērsis

Tiem Vēršiem, kas vēl pagaidām ir brīvi, Augusts nesīs daudz jaunu piedzīvojumu mīlas jomā – izredzēto cilvēku sastapsi tad, kad to vismazāk gaidīsi.

Tiem Vēršiem, kuri ir attiecībās, šomēnes ieteicams tām piešķirt nelielu dzirksti. Iespējams, ka jūs pārāk maz komunicējat un nedalāties ar savām patiesajām emocijām – kļūstiet tuvāki, vairāk sarunājoties!

Skorpions

Brīvajiem Skorpioniem augustā ieteicams apmeklēt jaunas vietas – tas rezultēsies ar jaunu cilvēku iepazīšanu un jaunu kontaktu nodibināšanu. Pēcāk zvaigznes sola situāciju, kurā tiksi nostādīts izvēles priekšā – viegli nebūs, taču ar to veiksmīgi tiksi galā. Visai augstas izredzes iepazīties ar kādu interesantu cilvēku, kuru, pašam nemanot, būsi teju apbūris.

Attiecībās esošie Skorpioni var koncentrēties uz attiecību nodibināšanu, iespējams, ka jums nepieciešamas pārmaiņas.

Mežāzis

Tiem Mežāžiem, kas ir attiecībās, šis ir lielisks periods, lai tās pārnestu jaunā līmenī – kopdzīves uzsākšana, laulību plānošana, atsevišķiem Mežāžiem pat domas par ģimenes pieaugumu.

Brīvie Mežāži var iesaistīties dažādās aktivitātes, veiksmīga var izrādīties iepazīšanās internetā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru