Mīlestības un kaislību horoskops no 21. līdz 22. jūlijam

Noskaidro, kas katru zodiaka zīmi sagaida šajā nedēļas nogalē!

AUNS

Šī nedēļas nogale ir ļoti labvēlīga pārmaiņām privātajā dzīvē, jauniem iespaidiem un tāliem ceļojumiem. Iespējams, ka jums nāksies izdarīt izvēli starp iespēju atpūsties un jūsu mīļotā cilvēka vēlmēm. Lai ko jūs arī izlemtu, atcerieties par savas otrās pusītes jūtām, ja jums ir svarīga jūsu kopdzīve.

VĒRSIS

Jūs sajutīsiet to, ka no jūsu attiecībām ar izredzēto pēkšņi pazudīs patiesums, taču nesteidzieties pārmest savam partnerim to, ka viņš no jums kaut ko slēpj. Vispirms padomājiet, ko jūs paši nedariet tā, kā vajag.

DVĪŅI

Atraujieties nedaudz no savas ikdienas dzīves, pretējā gadījumā jūsu attiecības pārvērtīsies īstā rutīnā. Ieviesiet savā dzīvē daudzveidību un kaut kādus jauninājumus. Nebaidieties no eksperimentiem un improvizācijas. Jūsu mīļotais cilvēks, visticamāk, jūs atbalstīs un novērtēs.

VĒZIS

Jūsu produktivitāte pilnīgi noteikti tiks novērtēta darbā, toties mājās jūsu pastāvīgās aizņemtības dēļ periodiski var rasties konflikti. Zvaigznes saka, ka viss ir atkarīgs no jums pašiem. Ja jūs savam mīļotajam cilvēkam spēsiet pierādīt to, ka interesējaties arī par viņa dzīvi un esat gatavi pavadīt ar viņu kopā pēc iespējas vairāk laika, viss būs labi.

LAUVA

Jums šis periods sagādās īstu izturības pārbaudi, tāpēc būs labāk, ja jūs uzreiz savam partnerim izstāstīsiet par gaidāmajām problēmām, lai pēc tam viņam nerastos nepareizs priekšstats par jūsu uzvedību. Tieši viņš jums arī palīdzēs mierīgi pieņemt pareizos lēmumus, lai jūs pārdzīvotu šo periodu ar pēc iespējas mazākiem zaudējumiem.

JAUNAVA

Jūsu mīļotais cilvēks jūs šajā periodā var ļoti aizskart. Tieši šī iemesla dēļ tas arī būs tik sāpīgi, taču izvairieties viņam atbildēt ar to pašu un pieņemt pārsteidzīgus lēmumus. Pacentieties nogaidīt, līdz emocijas nedaudz pierims, un tikai tad mierīgi aprunājieties ar savu partneri.

SVARI

Ja jums jau sen bija pilna galva ar dažādām idejām par to, ka ienest savās attiecībās ar partneri noteiktas izmaiņas, šis ir īstais laiks, lai to patiešām arī darītu. Tikai vispirms noteikti aprunājieties ar savu partneri, lai viss notiekošais viņam nebūtu kā nepatīkams pārsteigums.

SKORPIONS

Šis solās būt ļoti grūti laiks tiem Skorpioniem, kuri jau sen kā nojauš, ka ģimenē briest krīzes situācija. Tagad tas var izraisīt nopietnu attiecību pasliktināšanos. Zvaigznes jums iesaka būt savaldīgiem un reizēm vienkārši aiziet no izveidojušās konfliktsituācijas, atsakoties no sarežģītām sarunām.

STRĒLNIEKS

Jūsu mīļotā cilvēka vēlmes šajā periodā var kategoriski atšķirties no jūsu plāniem. Uz tā pamata var rasties strīdi, taču jūs pilnīgi noteikti spēsiet rast risinājumu, atrodot variantu, kas apmierinās jūs abus.

MEŽĀZIS

Zvaigznes jums šajā nogalē sola ļoti jaunu iepazīšanos, taču tā var beigties ar lielu vilšanos. Lai tas nenotiktu, jūsu cerībām nevajadzētu būt pārāk augstām. Vienkārši gūstiet baudu no saziņas, un viss būs labi. Sekojiet līdzi tam, ko jūs par savām attiecībām sakāt saviem tuvākajiem draugiem.

ŪDENSVĪRS

Ļoti labvēlīgs periods tam, lai savāktos lielā kompānijā un gūtu prieku no savstarpējās komunikācijas. Neskatoties uz to, ka darba un pienākumu jūsu dzīvē nekļūs mazāk, pacentieties atrast laiku izklaidei. Vēl vairāk – uzņemieties iniciatīvu, aiciniet ciemos viesus, rīkojiet ballītes.

ZIVIS

Jums šajā nogalē vajadzētu ieklausīties savā intuīcijā, jo tā jums pilnīgi noteikti dos pareizos padomus, kā tad īsti izturēties pret savu otro pusīti. Vienkārši nedaudz aizdomājieties par to, kā jūsu mīļotais cilvēks gribētu, lai jūs uzvedaties kādā konkrētā situācijā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru