10 punkti, kas apstiprina to, cik LAUVA ir lieliska zodiaka zīme!

Vai tu šiem faktiem piekrīti?

1. Lauvas reizēm šķiet vienkārši perfektas. Bet ikdienā tu nemaz neiedomājies, ka Lauvas moka pārliecības trūkums par sevi, savām fiziskajām vai vizuālajām īpašībām.

2. Tava sirds vienmēr ir pareizajā vietā. Tu vienmēr rūpējies par to, lai tavi mīļotie cilvēki būtu laimīgi, jo tad arī tu pats būsi patiesi laimīgs.

3. Tu vienmēr citiem desmitkārtīgi atlīdzini par viņu dāsnumu, tāpat tu vienmēr atver cilvēkiem atver acis attiecībā uz notiekoši, nesniedzot viņiem viltus cerības.

4. Nezinām kā, nezinām kāpēc, bet viņi teju vienmēr panāk to ko vēlas! Pat ja sākumā šķiet, ka nesanāks, beigās būs tā kā viņš gribēja.

5. Tu pārāk bieži centies sevi parādīt apkārtējiem. Tas ir lieki! Tu pats lieliski apzinies savas vērtības, prasmes un talantus – tev nevienam sevi nav jāpierāda!

6.  Lai arī kas ar tevi neatgadītos, tu apzinies, ka varētu būt sliktāk, tomēr nereti uz āru laid pilnīgi pretējo. Lauvas necieš tos cilvēkus, kas pie pirmajām grūtībām, padodas, jo paši pēc savas būtības ir cīnītāji.

7. Viņi neredz nekādas robežas. Ja kaut ko patiešām vēlas, tad strādā divtik cītīgi un smagi, lai sasniegtu kāroto. Neviens darbs viņam nav par grūtu.

8. Viņu var paņemt līdzi uz teju jebkuru pasākumu, kur viņš nevienu nepazīst, un Lauva visai ātri iekaros apkārtējo simpātijas.

9. Viņš uz apkārt notiekošo cenšas skatīties pozitīvi, jo zina, ka dzīve var piespēlēt vēl grūtākus uzdevumus par jau esošajiem.

10. Viņš bieži vien cer, ka apkārtējie mainīsies, tomēr tā nenotiek. Iespējams, ka ir laiks mainīties pašam, lai viss, kas tev ir apkārt, arī kļūtu citādāks?

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru