Mīlestības un romantisko attiecību horoskops 2018. gadam

VĒZIS

Jūs sagaida neslikts gads. Diez vai var runāt par kaislību vētru vai romantikas ūdenskritumu, bet abpusējas sapratnes upe būs pilna. Šī gada notikumi ļaus jums iekārtoties ar komfortu – tas ir, izveidot attiecības ar tādu cilvēku, kurš jūs sapratīs bez vārdiem. Nu, vismaz no pusvārda noteikti.
Nav pamata satraukumam arī tiem Vēžiem, kuri jau ir satikuši savu “otro pusīti”. Pirmajos gada mēnešos jūs ne bez piepūles pārvarēsiet šādas-tādas grūtības, bet tālāk jūsu attiecības tikai kļūs arvien stiprākas.

Ja jūs tomēr jūtat, ka cilvēks, kura dēļ jūs esat gatavi uz jebkāda veida upuri, attālinās no jums, atsakās no komunikācijas, nemaz neaizdomājoties par sāpēm, kuras jums nodara, atrodiet sevī spēku šīs attiecības pārtraukt. 2018. gadā atbrīvošanās no “mīlestības balasta” notiks gandrīz bez sāpēm.

Romantiskas attiecības, kas uzsāktas šajā gadā balstītas savukārt uz abpusēju cieņu. Tieši tā, un nevis romantiskas vakariņas sveču gaismā (nu, no tām arī nevajag atteikties), palīdz cieņpilni iziet no jebkuras situācijas.

Lasi arī: Lielais talantu horoskops katrai zodiaka zīmei

LAUVA

Vēlaties, lai nākamais gads jums būtu laimīgs? Gatavojieties pārmaiņām! Tās notiks visās dzīves sfērās, un romantiskās attiecības nav izņēmums. Šī gada notikumi liks jums no jauna paskatīties uz tām lomām, kuras spēlējat jūs un jūsu partneris. Jāatzīst, ka daudzas Lauvas būs nepatīkami pārsteigtas no redzētā, bet dažām kļūs patiešām kauns.

Atcerieties, ka uzreiz visas problēmas nevar atrisināt – būs vajadzīgi gan novērojumi, gan analīze, un sarežģītas sarunas ar mīļoto cilvēku. Reizēm jums liksies, ka harmonija, kuru jūs abi tik ļoti vēlaties, ir sasniegta; bet pietiek ar jebkāda veida nieku, lai zeme atkal pazustu zem kājām. Jums nāksies iemācīties izpaust savas jūtas tā, lai partnerim ne tikai būtu saprotami, bet arī patīkami. Jā, jums vajadzēs papūlēties vairāk nekā jūsu “otrajai pusītei”, un ir bezjēdzīgi sūdzēties par likteņa netaisnīgumu.

Vai vientuļajām Lauvām ir cerības 2018. gadā satikt savu likteni? Bez šaubām! Bet satikt piemērotu cilvēku ir viens, bet izveidot un saglabāt attiecības – pilnīgi kaut kas cits. Jums nebūs viegli pat “konfekšu-pušķu” periodā, kur nu runāt par laiku, kad randiņu romantiku nomainīs kopēja sadzīve.

Jebkurā gadījumā, šis gads jums būs ļoti svarīgs. Lai kā arī neizveidotos notikumi, jūs iegūsiet ārkārtīgi vērtīgu pieredzi, uzzināsiet kaut ko jaunu par sevi, un iemācīsieties labāk saprast cilvēkus, kuri ir jums apkārt.

JAUNAVA

Jums priekšā nevienmērīgs gads. Pirmie tā mēneši būs grūtību pilni. Lieta tāda, ka šajā laikā jūs (ne bez pūlēm un ciešanām) atbrīvosieties no nevajadzīgā, izbeigsiet destruktīvas, bezcerīgas attiecības. Paradoksāli, bet cilvēki, kuri 2017. gadā visādi demonstrēja savu neatkarību un pašpietiekamību, centīsies pievērst jūsu uzmanību, iekarot simpātijas. Neatdodieties!Tādas manipulācijas ir nepieciešamas tikai tāpēc, lai sāktu jaunu spēles raundu, kurā jūs atkal būsiet zaudētājs.

Izrādiet stingrību, un pakāpeniski sāpes mazināsies. Jūs gaida emocionāla atdzimšana, kas nepieciešama jauna romāna uzsākšanai – tāda, kas necietīs “astes” no jūsu iepriekšējām attiecībām.

Diezgan sarežģīts gads būs arī ģimeniskajām un iemīlejušajām Jaunavām. Abpusējas sapratnes trūkums ir galvenā problēma, par kuras risināšanu jums jābaidās ne vienu mēnesi vien. Bet, ja jūs vēlaties saglabāt un nogludināt attiecības, tad obligāti to izdarīsiet. Centieties izvairīties no pārāk cietsirdīgām metodēm, esiet iecietīgi pret mīļoto cilvēku pat, ja ne vienmēr esat ar viņu vienisprātis.

 

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru