Mīlestības un romantisko attiecību horoskops 2018. gadam

SVARI

Atcerieties, vai jums ir nepiepildīti sapņi, vēl labāk – sastādiet to maksimāli pilnīgu sarakstu. Šajā gadā jūs izsvītrosiet vienu punktu pēc otra! Piepildīsies vēlēšanās, notiks tas, ko jūs tik ilgi esat gaidījis, arī pārsteigumi izrādīsies ārkārtīgi patīkami.

Personīgajā dzīvē notiks tās pārmaiņas, par kuru iespējamību jūs jau šaubījāties. Kļūst pavisam skaidrs, ka cilvēks, kurš jums ir dārgs, ne tikai atbild uz jūsu jūtām, bet arī ir gatavs saistīt sevi ar laulības saitēm!

Ziema un pavasara sākums ir ārkārtīgi labvēlīgs laiks atpūtai un braucieniem. Kāpēc mēs par to runājam mīlestības horoskopā? Tāpēc, ka ir ārkārtīgi augsta kūrorta, atvaļinājuma un ceļojuma romānu iespējamība. Un tikai jums ir jāizlemj, cik ilgi turpināsies attiecības, kas sākušās otrā pasaules galā. Ja nav nekādas iespējas doties ceļojumā, tad pamēģiniet  “aklo randiņu” – rezultāts jūs patīkami pārsteigs.

Nepatīkami brīži sagaida iemīlējušos Svarus gada vidū: šajā laikā jūsu tiekšanās visu kontrole būs ārpus saprāta robežām, un knapi būs partnerim pa prātam. Iespējamas arī greizsirdības un aizdomīguma izpausmes. Jūsu ne pie kā nevainīgā “otrā pusīte” tiks apvainota neuzticībā!

Lasi vēl: Lielais faktu horoskops par katru Zodiaka zīmi

SKORPIONS

Nelīdzens un neviennozīmīgs gads – te labs, te grūti izturams. Pie tā plusiem var pievienot to, ka jau esošas jūtas kļūst dziļākas un izturīgākas. Rezultātā daudzi Skorpioni, kuri ilgu laiku nereģistrēja savas attiecības ar savu “otro pusīti”, beidzot dosies pie altāra. Turklāt atbildīgais lēmums par stāšanos laulībā tiks pieņemts viegli, bez iekšējas pretošanās un šaubām, bet pirmskāzu klapatas nebūt neliksies mokošas.

Tie Skorpioni, kas atrodas partnera meklējumos, negaidīti atklās, ka jau viņu pazīst – paziņas, draudzīgas vai darba attiecības atvērsies no romantiskās puses. Tas, kas agrāk likās gandrīz neiespējams, kļūst reāls, bet no tā ne mazāk patīkams!

Bet ir arī sliktā ziņa. Jūs kaut kur pazaudējāt savu pacietības trauku, un tā vietā izmantojat kaut ko līdzīgi kristāla glāzei; vismaz piepildās tā acumirklī. Tāpēc šī gada laikā pat harmonisku pāru vidū radīsies strīdi, turklāt pavisam nopietni. Jūsu apvainojošie vārdi, pretenzijas un pārmetumi nebūs viegli aizmirstami, turklāt jūs pat arī necenšaties nogludināt savu vainu. Nav pārsteigums, ka jūsu partneris izrādīs neapmierinātību.

Mācieties mierīgi apspriest problēmas. 2018. gadā tas būs vienkārši nepieciešams.

 STRĒLNIEKS

Jūs virza ziņkāre. Gribas pamēģināt kaut ko jaunu, vienkāršas un saprotamas attiecības jūs jau vairs neapmierina. Vientuļi Strēlnieki steidz meklēt partnerus ar sarežģītu raksturu un neviennozīmīgu skatu uz pasauli, bet iemīlējušies šīs zīmes pārstāvji cenšas savā “otrajā pusītē” atklāt kaut kot ādu, ko agrāk nebija pamanījuši. Abām nodarbēm varētu būt nepatīkamas sekas, ja jūs būtu dzimuši citā Zodiaka zīmē. Bet strēlnieku firmas intuīcija saka priekšā, kad vajag apstāties, tādējādi pasargājot sevi no daudzām problēmām.

Godīgi sakot, šis gads labāk noder draudzībai un nevis mīlestībai. Pat visromantiskākās attiecības to vien dara, kā ievirzās draudzības gultnē, un jums nākas papūlēties, lai saglabātu kaisli. Atcerieties par to, cik svarīga ir harmonija intīmajās attiecības, un esiet gatavi piekāpties partnera vēlmēm.

Šajā gadā jums biežāk, nekā jebkad agrāk, nāksies apmeklēt dažāda veida ģimenes pasākumus un svētkus. Ja jūs esat vientuļš – nenoraidiet nevienu piedāvājumu! Ticamība satikt savu “otro pusīti” kāda kāzās ir ļoti augsta.
Galvenais, lai jūsu izvēle nekristu par labu nevienam no svētku vaininiekiem.

Šajā gadā jums ne reizi vien radīsies vēlme atgriezties pagātnē, atjaunot senas attiecības; trūkumi labvēlīgās situācijās nebūt. Bet, ja jūs esat apguvis dzīves mācības un jums nav vajadzība atkārtot jau notikušo, skatieties uz priekšu. Viss pats labākais ir tur!

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!