Modes un stila horoskops visām zodiaka zīmēm

Ja horoskopa zīme ietekmē personību, vai tā varētu noteikt arī to, kādu apģērbu izvēlas katras zīmes pārstāvji?

Astroloģe un stila konsultante Peta Herisa atbild apstiprinoši. Viņa ir pārliecināta: ja pārstāsi raizēties par apkārtējo viedokļiem un ģērbsies tā, kā saka priekšā intuīcija un diktē zvaigznes, vienmēr izskatīsies neuzspēlēti stilīgi, seksīgi un pārliecināti.

Auns

Auns ir horoskopa zīme, kas visvairāk saistīta ar aktīvu rīcību. Spēcīgais un kaujinieciskais Auns nebaidās saburzīt spalviņas, un tas atspoguļojas arī apģērbā. Auna zīmē dzimušas dāmas parasti izvēlas labi piegrieztas drēbes ar izteiktu siluetu. Iecienītākās krāsas – sarkanā un baltā. Auni var būt arī jaunu ceļu gājēji modē.

Auna zīmē dzimusi ir, piemēram, veiksmīgā modes dizainere, bijusī popzvaigzne Viktorija Bekhema. Lakoniskas formas kostīmi jau kļuvuši par viņas firmas zīmi, turklāt Viktoriju neuztrauc kritiķu viedoklis.

Sievietēm Auniem vajadzētu izvairīties no apdrukām, pasteļtoņiem, gofrējumiem un kruzuļiem. Viņām vislabāk piestāv drosmīgas krāsas un strikti militāra rakstura piegriezumi.

Vērsis

Vērsis ir visai sievišķīga zodiaka zīme. Ja esi dzimusi šajā zīmē, tev, ļoti iespējams, patīk pasteļkrāsas, īpaši ceriņu violetais, maigi un jutekliski toņi. Arī apģērbam vēlams būt sievišķīgām – piemēram, aktrises Keitas Blānšetas stilā. Izvairies no stingra piegriezuma, lielām apdrukām un pārmērīgi košām krāsām.

Vērsis var būt maigs un mīlīgs, bet šīs zīmes pārstāvji arī ir spītīgi. Gudrā Vērša sieviete, tērpusies plīvojoša auduma mākonī, labi zina, ka sievišķīgas viltībiņas drīzāk pakļaus vīrieti nekā atklāta pretošanās viņa viedoklim.

Kino leģenda Odrija Hepbērna bija tipisks stilīgas un ļoti sievišķīgas Vērša zīmē dzimušas dāmas piemērs. Viņa bija skaista, eleganta un pilnīgā saskaņā ar savu tēlu.

Dvīņi

Dvīņu atslēgas vārdi ir jaunība un kustīgums. Ja esi dzimusi šajā zīmē, tev patīk košas apdrukas un raksti, ērts un nepiespiests ikdienas stils — sievietēm Dvīņiem patīk jautrība un arī dažādi ērmīgi izgājieni, tāpēc nederēs nekas tāds, kas ir pārlieku tumšs vai nopietns.

Lietišķie kostīmiņi tumši zilā, melnā vai pelēkā krāsā tev šķiet ārkārtīgi garlaicīgi. Sievietēm Dvīņiem patīk viegli transformējamas drēbes — piemēram, žaketes, kuras var valkāt, izgriežot ar oderi uz āru, svārki, kurus var pārveidot par kleitām, vai bikses, no kurām iznāk arī šorti.

Kailija Minoga ir tipiska Dvīņu zīmes pārstāve. Viņa var vienā acumirklī pārtapt no saldi mīlīgas popmūzikas karalienes seksa sirēnā.

Vēzis

Vēzis ir zodiaka zīme, kurai piemīt vissmalkākā iedzimtā stila izjūta. Nepiespiesti sievišķīgās Vēža sievietes izstaro eleganci un neuzbāzīgu šiku, kā, piemēram, Bonda meitene Eva Grīna.

Vēži ir jūtīgi, maigi un mākslinieciski, viņiem piemērota sudrabkrāsa, violetais un zilais. Vēzītēm svārki un kleitas bieži piestāv labāk nekā bikses, kas viņām var šķist pārāk vīrišķīgas.

Patiesa modes un stila izjūta piemita Vēža zīmē dzimušajai Velsas princesei Diānai. Viņa instinktīvi zināja, kā ģērbties un nekad nekļūdījās modes ziņā.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru