Zodiaka zīmes, kurās dzimušie vīrieši ir labākie draugi savām mīļotajām sievietēm

Kurās zodiaka zīmēs dzimušie vīrieši ir vislabākie draugi savām meitenēm?

 

SKORPIONS

Lai arī Skorpions ir tā zodiaka zīme, ar kuru ir visgrūtāk satikt, ja viņš mīl no visas sirds, tad nav otra tik uzticama un gādīga cilvēka. No visiem zodiaka pārstāvjiem Skorpioni ir patiesi vislabākie draugi savas uzticamības un pašaizliedzības dēļ. Ja Skorpions tiek piekrāpts vai apmānīts, atgūt viņa uzticēšanos vairs nav iespējams, lai arī pašam pāridarītājam varētu šķist, ka viss ir kārtībā. Skorpions vienmēr darīs visu iespējamo, lai iepriecinātu savu otro pusīti, jo viņš zina, ka laimīgs mīļotais cilvēks arī viņu darīs laimīgu. Lai arī Skorpions nevēlas būt brutāls vai nepateicīgs, viņš nereti “izspļauj” pārlieku lielas rupjības. Katrā ziņā, viņš vienmēr teiks patiesību, jo tā nāk no viņa sirds dziļumiem. Ja vien izlauzīsies cauri viņa sienām, uzzināsi, kas ir patiesa mīlestība, ko spēj dāvāt Skorpions.

 

DVĪŅI

Vīrietis-Dvīņi ir patiess džentlmeņa iemiesojums un viņš nerīkojas šādi tikai tādēļ, lai būtu pieklājīgs vai laipns, viņš tāds vienkārši ir pēc savas dabas. Dvīņi vienmēr ieklausīsies tajā, kas tev sakāms un centīsies izprast tavas jūtas. Dažkārt gan šīs zīmes pārstāvji cenšas izdarīt vairāk nekā viņiem ir pa spēkam, tomēr viņi nekādā gadījumā nevēlas tevi pievilt. Kā otrā pusīte, Dvīņi motivēs tevi sasniegt augstākus mērķus un panākt vairāk, nekā tu uzskatīji par iespējamu. Tas, ko tu redzi spogulī krasi atšķiras no tā, ko redz viņš, noteikti zini, ka šajā zodiaka zīmē dzimušais vīrietis katru dienu atgādinās to, cik lieliska tu esi.

 

SVARI

Svari iestājas par mieru un taisnīgumu. Viņi vienmēr vēlās, lai viss ir kārtībā un ir gatavi darīt visu iespējamo, lai izvairītos no strīdiem un konfliktsituācijām. No visām zīmēm Svari ir tie, kuri apber savas otrās pusītes ar dāsnām dāvanām un beznosacījumu mīlestību. Svaru zīmē dzimušais vīrietis nekad neuzsāks strīdu un vienmēr būs pirmais, kas iniciēs tā izbeigšanu. Lai arī šīs zīmes pārstāvji šķiet ārkārtīgi koķeti, realitātē viņi vienkārši vēlas būt laipni pret visiem cilvēkiem. Tas nozīmē, ka viņa otrā pusīte nedrīkst būt greizsirdīga. Kad Svari iemīlas, viņi rīkojas teju tā, kā rakstīts teju visās mīlas padomu grāmatās, viņš darīs visu iespējamo, lai patīkami pārsteigtu savu sirdsāķīti. Lielākajai daļai daiļā dzimuma pārstāvju vīrieši-Svari ir pārlieku labi, tādēļ, ja šajā zīmē dzimušais tevi ir iemīlējis, novērtē viņu pienācīgi un nekādā gadījumā nelaid viņu vaļā.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru