Naida horoskops – Kuru zodiaka zīmi ienīsti tu?

Uzzini, kuras Zodiaka zīmes necieš viena otru!

Nav teikts, ka starp šīm Zodiaka zīmēm nevarētu izveidoties nekāda veida attiecības, tomēr, ja nu izveidojas, tad lielākajā daļā gadījumu tās ir īslaicīgas. Ja esi tipisks savas Zodiaka zīmes pārstāvis, tad visai ticams, ka šis horoskops būs kā naglai virs galvas!

AUNS ienīst Vērsi. Šādā draudzībā ir grūti rast kompromisu, jo abi ir bezgala stūrgalvīgi. Aunam nepatiks, kad Vērsis teiks: “Bet es taču teicu!”

VĒRSIS ienīst Strēlnieku. Vērsim ir grūti izprast Strēlnieka dabu, viņš ir pārāk haotisks un neparedzams.

DVĪŅI ienīst Mežāzi. Kur var būt tik nopietni cilvēki, kas prot tikai strādāt? Un kā ar izklaidēm?

VĒZIS ienīst Ūdensvīru. Vēžiem ir grūti izprast Ūdensvīra būtību, var likties, ka viņi pārāk bieži pieņem lēmumus vadoties pēc loģiskās domāšanas, nevis sajūtām.

LAUVA ienīst Skorpionu. Šeit valda pārāk liela konkurence. Kaut arī seksuālā saderība starp šiem diviem indivīdiem būtu visai laba, taču, lai tiktu līdz tās pārbaudīšanai, būtu jāiemācās paciest vienam otru. Lauvai nepieciešams tāds draugs, kas viņam ļautu vinnēt un uz kura fona viņš izskatītos labāks.

JAUNAVA ienīst Strēlnieku. Jaunavai Strēlnieks vienkārši šķiet pārāk dumjš un bezatbildīgs. Kam vajadzīgi tādi draugi, uz kuriem nevar paļauties?

SVARI ienīst Jaunavu. Viņiem šķiet, ka Jaunavas redz problēmas it visā, un ievieš disharmoniju viņu ikdienā.

SKORPIONS ienīst Aunu. Kaut arī šie var būt labi biznesa partneri. Skorpioniem Auni liekas pārāk nogurdinoši un kaitinoši.

STRĒLNIEKS ienīst Vērsi. Strēlniekiem patīk pārmaiņas, kuras Vēršus biedē. Pārāk dažādi cilvēki, lai veidotos draudzība.

MEŽĀZIS ienīst Dvīņus. Pēc Mežāža domām, Dvīņi ir pārāk gaisīgi un neizlēmīgi cilvēki, kuri nekad nevar sakārtot savu dzīvi.

ŪDENSVĪRS ienīst Vēžus. Pārāk emocionāli un raudulīgi cilvēki, kuri čīkst par katru sīkumu.

ZIVIS ienīst Jaunavu. Kaut arī saderība ir laba, un starp šīm zīmēm var izveidoties labas attiecības, tomēr dziļi sirdī Zivis necieš Jaunavas kāri pēc tīrības un kārtības, turklāt viņiem šķiet, ka Jaunavas pārāk bieži visu mēdz analizēt.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Laura Znotiņa</cite>

    Nepiekrītu. Esmu vēzis pēc horoskopa, bet draudzene – ūdensvīrs. Esam labākās draudzenes jau kopš pašas bērnības. Esam, protams, arī strīdējušās, bet naida vai naidīgu situāciju starp mums nekad nav bijis.

Pievienot komentāru