Nedēļas horoskops no 22. līdz 28. oktobrim – neizvairies no atbildības!

 

LAUVA Labi un ātri spēsi visu padarīt, taču, tomēr mēģini jau laicīgi pieķerties kaut daļai darāmo darbu, jo šī nedēļa būs pārsteigumiem pilna, teju nepietiks laika visam! Var gadīties, ka kāds tevi kaitina, centies šim cilvēkam neuzklupt virsū ar negatīviem un asiem komentāriem!

JAUNAVA Uzradīsies vēlme paspīdēt ar savām zināšanām un izcelties. Citi tevi apbrīnos, bet citi – apskaudīs. Liela iespēja, ka saskarsies ar vairākiem negatīviem cilvēkiem, kuri ir bezgala liekulīgi un skaudīgi. Ja tev ir sajūta, ka šis cilvēks tavā priekšā tēlo labvēli, tad izvairies no viņa, bet klausi sajūtām – tās tevi nepievils!

SVARI Piedzīvosi dažādu emociju gammu – tiksi no prieka asarām līdz pat dziļiem pārdzīvojumiem. Svaru zīmes zvaigznājā dzimušajiem šonedēļ nudien ies raibi – tavs uzdevums ir tajā visā rast harmoniju un meklēt iekšēju mieru. Daudziem Svariem var palīdzēt meditācija vai sports.

SKORPIONS Izvērtē to, kas tavā dzīvē ir vissvarīgākais un centies pēc tā vadīties. Nereti to aizmiglo citi notikumi un pienākumi, taču šonedēļ ļoti būtiska būs darbu veikšana laicīgi – turklāt ar vērību un uzmanību! Nedēļas nogalē vari nodoties kārotajām nodarbēm un hobijiem.

STRĒLNIEKS Šonedēļ Strēlnieki meklēs dažādus veidus, kā izbēgt no realitātes un “aizmirsties” no visa smagā un grūtā. Ja tavā dzīvē nesen ir uzradies kāds interesants cilvēks, tad ieteicam ar viņu turpināt kontaktu. Tas būs kas tāds, kas tavā dzīvē ienesīs krāsas un dažādību.

MEŽĀZIS Šonedēļ tev svarīga būs veselība un kārtīgs miegs. Tu nevari strādāt pilnvērtīgi, ja ar tavu veselību viss nav kārtībā un tu neesi pietiekami atpūties. Var pacelties arī tavas diētas jautājums – vai pēdējā laikā tavs uzturs ir veselīgs?

ŪDENSVĪRS Šonedēļ būs liela saskarsme ar citādāk domājošiem cilvēkiem, un diemžēl ar visiem tu tomēr nespēsi saprasties un būt kā uz viena viļņa. Tev šonedēļ nemaz nebūs nepieciešams saprasties ar visiem  – esi tu pats!

ZIVIS Šonedēļ nebaidies lūgt citu cilvēku palīdzību, ja netiec galā ar visiem darbiem. Tevi nomāks nespēja pilnībā nodalīt darbu un privāto dzīvi. Uzmanies, tērējot naudu, šonedēļ mēģini maksimāli ietaupīt!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru