Nedēļas horoskops (18. – 24. aprīlis) – ļaujies pašplūsmai!

Auns. Par spīti tam, ka ir labi rīkoties iedvesmas vārdā, neizlem par labu idejai uzreiz, ja tā ir saistīta ar finanšu resursu tukšošanu. Tu vari sevi maldināt šajā gadījumā. Starp Veneru, kas atrodas tavā zīmē un Marsu Strēlniekos izveidosies labvēlīga ietekme, ja dosies ārpus savas komforta zonas, iespējama romantika. Šajā nedēļas nogalē turi acis vaļā, jo iespējams jauna un negaidīta karjeras attīstības iespēja. Iespējams, būs jāpārceļ ceļojuma plāni.

Vērsis. Tu zini, ko domā tavi draugi, pat tad, ja tie klusē. Ja tavs prāts ir iecentrējies uz kādu konkrētu rīcības plānu, tu izvēlēsies ignorēt zemapziņas mājienus. Šī nedēļa iedrošinās darīt to, kas tev patīk, nevis piekrist citiem. Tu sasniegsi lielāku progresu, ja rīkosies pēc jēgpilna plāna nevis iesaistīsies citu cilvēku projektos. Kopš šīs nedēļas nogales tu iegūsi ietaupot, nevis tērējot.

Dvīņi. Merkūrs atradīsies nošķirtāk, tādēļ tu spēsi vienkāršāk izprast savas dziļākās jūtas un noslēgt darījumu ar savu iekšējo būtību. Ja izpētīsi savus sapņus, secināsi, ka tie iedrošina kādu karjeras plānu vai projektu veidošanu. Romantikas jomā otrdienas patīkamais enerģiju mikslis nodrošinās tikšanos, kas liks tavai elpai aizrauties. Ņemot vēra, ka svētdien notiks Marsa atpakaļkustība, labāk neliec pārāk lielas cerības šajā lauciņā.

Vēzis. Drauga uzaicināšana īsā ceļojumā vai atpūtā būs laba doma, it īpaši, ja jūs labi satiekat. Šonedēļ tu atklāsi, ka draudzība kļūst stabilāka un tā kļūst par atbalstu, kuru tu jau labu laiku meklē. Otrdiena atnesīs karjeras izaugsmes iespējas, kuras nevajadzētu laist garām. Ja tev piedāvā jaunu darba vietu, paaugstinājumu vai jaunu līgumu, nenoraidi to!

Lauva. Vai gaisā jūtama romantika? Otrdienas planētu izvietojums to padarīs iespējamu. Apburošā Marsa un Veneras savienība ļaus tev atrasties ļoti patīkamā kompānijā. Marss atkāpsies nedēļas beigās, tādēļ labāk neliec pārāk augstas cerības uz lietu attīstību. Izbaudi katru dienu, kāda tā ir. Tas būs visprātīgākais lēmums šobrīd. Karjeras lauciņā ceturtdien tev tiks dota iespēja, kuru palaidi garām.

Jaunava. Nākamā nedēļa tev atnesīs vētrainu laiku, it īpaši ceturtdien, kad gaidāms negaidīts finansiālā stāvokļa uzlabojums. Pozitīvais Merkūrs bruģēs ceļu, kas iepriekš nav bijis tavā redzes laukā, ļaujot tev iekarot jaunas teritorijas. Iespējams, ka tu izvēlēsies apmeklēt kādus interesējošus kursus vai darbnīcas un iemācīsies ko jaunu. Brīva laika pavadīšana neierastā vidē sniegs tev iespēju iesaistīties romantiskās attiecībās, ja vien to gribēsi.

Svari. Kāda satikšanās tevi uzmundrinās. Tas varētu būt romantisku attiecību sākums vai arī atbalstoša draudzība, tāda, kuru tu patiesi spēsi novērtēt. Marss nedēļas beigās atkāpjas, tādēļ nesatraucies, ka jaunais draugs zaudē interesi par tevi. Tas nemaz nav tā, kā domā. Šim cilvēkam ir pašam savi darbi darāmi. Ja būsi pacietīgs, viss beigu beigās nostāsies savās vietās.

Skorpions. Ja tev tiek dota iespēja nopelnīt papildus naudu vai saņemt algas paaugstinājumu, pieņem to. Ja nedēļas sākumā ieguldīsi nedaudz pūliņu, varēsi plūkt bagātīgus laurus. Merkūrs tavā sektorā ienesīs brīnišķīgas pārmaiņas, tās iedrošinās tevi runāt par biznesa lietām, izveidot plānu un uzrunāt kādu īpašu cilvēku. No svētdienas tu finansiāli iegūsi ietaupot.

Strēlnieks. Tev noteikti jāapsver iespēja pavadīt laiku ārpus mājas, darot to, kas tev patīk. Ja tev šķiet, ka esi pārlieku aizņemts romantiskām attiecībām, būsi kļūdījies. Planētu izvietojums liecina par to, ka otrdien tu satiksi kādu ļoti īpašu cilvēku. Vai kas sanāks? Viss atkarīgs no tevis! Ņemot vērā, ka Marss svētdien atkāpjas, nevajadzētu neko sasteigt. Baudi katru dienu.

Mežāzis. Tu piedzīvo fāzi, kurā kosmoss aktīvi iedrošina tevi darboties ar pilnu potenciālu. Lai to paveiktu, tev nāks par labu draugu dzīves konsultanta padomi, kuri iedvesmos tevi sasniegt vairāk, kā arī tikt pāri savām bailēm. Nesteidzies, Marsa un Saturna attiecības tavu garīgo sektoru sakārtos uz ilgu laiku. izbaudi dzīves garšu un mācies no katra dzīves mirkļa.

Ūdensvīrs. Draugi iedrošinās tevi pārkāpt robežas. Otrdien kāds tuvs cilvēks tevi iedrošinās spert nopietnu soli. Ņemot vērā, ka tev šis cilvēks ir ļoti mīļš, tu būsi gatavs pievērst uzmanību tam, ko viņš saka. Pagaidām neuztver neko pārlieku nopietni. Ļauj visam notikt dabiski un galvenais nesteidzies.

Zivis. Ja šonedēļ tev tiek dota kāda iespēja, izmanto to. Tā nekad var neatkārtoties. Patiesībā, Marsam ieejot atpakaļkustības fāzē, tu redzēsi kādu citu izmantojam tev doto iespēju. Ņem vēra, ka šonedēļ var izveidoties īpaša saikne ar kādu tuvu draugu, ja jūs abi kopā piedzīvosiet ko dziļi personisku.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru