Nedēļas horoskops (31. oktobris – 6. novembris)

AUNS

Šo nedēļu iesākt nudien būs grūti, vajadzēs saņemt sevi rokās un darīt visu, kas tavos spēkos. Šonedēļ centies koncentrēties un darīt visu sev, nevis citiem. Lielu lomu spēlēs attiecības ar vecākiem, tāpēc sazinies ar viņiem un centies to darīt regulārāk, jo tieši viņi tevi šoreiz vislabāk spēs atbalstīt.

Lasi arī: 4 Zodiaka zīmes, kurām veiksies līdz pat šī gada beigām

VĒRSIS

Šonedēļ sāksi uztraukties par pilnīgiem sīkumiem, nāksies sasparoties un rīkoties! Neviens neteica, ka būs viegli, bet šonedēļ tev būs jārod motivācija darbiem. Būs grūti, bet tas noteikti būs to vērts! Saņemies!

DVĪŅI

Lai arī ko tu nedarītu, būs kas tāds, kas tevi neapmierinās pilnībā. Šonedēļ tevi pārņems domas par naudu, iespējams, kas tevi nomāks kaut kas, kas ar to ir saistīts. Izskatās, ka arī tev priekšā stāv kāda problēma, tomēr, ja ieskatīsies dziļāk, drīz vien atradīsi tā smieklīgo sakni.

VĒZIS

Šis ir īstais brīdis, lai sakārtotu apkārt esošās lietas, jo šī nekārtība arī traucē tavām domām, kā arī traucē radīt jaunas idejas!  Nestreb karstu – nenosodi citus, ja nezini visus faktus! Ļauj cilvēku rīcībai parādīt viņu patiesos nodomus.

LAUVA

Zudīs pacietība attiecībā uz dažiem indivīdiem – centies elpot dziļi, tu labi zini, ka viņus izmainīt tu nevari. Šonedēļ īpaši svarīgi ir, lai no tavas mutes ārā nāktu tikai patiesība, vai arī labāk nesaki neko!

JAUNAVA

Šī nedēļa var nest daudz piedzīvojumu, darbu un arīdzan tēriņu, tāpēc, ja neesi gatavs kam tādam – plāno savu laiku un atliec naudu nebaltām dienām! Centies vairāk laika veltīt ģimenei!

SVARI

Negremdējies atmiņās par pagātnes pieļautajām kļūdām, labāk centies tās atkārtoti nepieļaut. Ja tev ir kādi parādi, tad šis ir tas laiks, kad tie būtu jānokārto! Pievērs uzmanību savai veselībai – apmeklē ārstu!

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām novembrī ir jābūt īpaši piesardzīgām mīlas lietās

SKORPIONS

Kad saņemsies uzsākt ko jaunu, trūks motivācijas, tomēr tas šoreiz nebūs risinājums, jo sasniegsi kaut ko tikai tad, ja rīkosies. Nostiprini attiecības ar sev tuvajiem!

STRĒLNIEKS

Lielisks laiks, lai uzsāktu kaut ko jaunu. Ja tev iepriekš ir bijusi kaut kāda vīzija par savām vēlmēm, tad šis ir tas laiks, kad to īstenot! Padosies arī plānošana, tāpēc dodies nelielā ceļojumā vai uzrīko labu ballīti!

MEŽĀZIS

Nedēļas sākumā nespēsi izlemt – izrunāt kādu senu sāpi, vai labāk par to pagaidām paklusēt. Padomā par finansēm, kā labāk saplānot budžetu un mazliet arī ietaupīt.

ŪDENSVĪRS

Kaut arī meklēsi piedzīvojumus, kāda neliela daļa no tevis alks pēc miera un atpūtas. Šīs nedēļas izvēles var izrādīties visai izšķirošas, tāpēc, pieņemot lēmumus, kārtīgi apdomājies! Parādi savu radošo dabu, un pārsteidz apkārtējos!

Lasi arī: Sākas Skorpiona mēnesis. Kā tas ietekmēs visas zodiaka zīmes?

ZIVIS

Kaut arī attiecības ar apkārtējiem ir ļoti svarīgas, tomēr šodien tu tieksies pēc kaut kā dižāka un svarīgāka. Lieliska iespēja pakāpties pa karjeras kāpnēm. Centies uz notiekošo reaģēt neitrāli un neiespringt par sīkumiem. Mēģini saskatīt lietu kopumu, nevis pievērsties katrai detaļai un analizēt to!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru