Nedēļas horoskops no 10. līdz 16. decembrim – pieredze izrādīsies svarīgāka par uzvaru

Lauva Būsi citiem labs draugs un stiprs plecs, uz kura paraudāt. Šonedēļ mēģini palīdzēt citiem, iespējams, ka viena vien uzklausīšana dos daudz vairāk laba, nekā liela runāšana un muldēšana.

Jaunava Lieliski analizēsi un sapratīsi apkārtējo cilvēku rīcību. Spēsi būt saprotošs pret teju ikvienu! Noteikti vajadzētu izvairīties no kā citu, tā arī sevis kritizēšanas. Paskaties uz sevi – tu esi lielisks, un nav neviena tāda paša!

Svari Svarīgi būs uzturēt labas attiecības ar visiem cilvēkiem, tāpēc “saki, ko domā” taktika būs galīgi greiza. Var gadīties, ka atsevišķās situācijās nāksies mazliet samelot, bet tas tikai tāpēc, lai otru pārāk neaizvainotu.

Skorpions Ja saplānosi savu laiku, tad viss izdosies. Bet, ja ļausi slinkumam sevi uzveikt, tad nedēļa noslēgsies ar lielu darbu kaudzi. Mēģini būt pēc iespējas produktīvāks, lai nedēļas beigās pietiktu laika ģimenei!

Strēlnieks Šonedēļ tev noteikti nevajadzētu sēdēt mājās! Dodies kādā izbraukumā, aizej satikties ar draugiem, vai palutini sevi, dodoties iepirkties! Lieliska nedēļa, kad izmēģināt kaut ko jaunu!

Mežāzis Labi padosies komunicēšana un sarunas ievirzīšana sev vēlamā lauciņā. Spēsi lieliski manipulēt, un, ja būs nepieciešams, aptīsi kādu ap pirkstu! Tomēr nenovērtē visus pārāk zemu – esi piesardzīgs!

Ūdensvīrs Caur dīvainiem un savā ziņā neveiksmīgiem notikumiem gūsi svarīgu mācību! Kaut arī pieredze nav tas, ko tu meklē, šoreiz tā izrādīsies daudz vērtīgāka par uzvaru! Paturi to prātā!

Zivis Šonedēļ daudzas likstas atrisināsies, un situācija kopumā kļūs daudz gaišāka un patīkamāka! Lielisks laiks, kad iepazīties ar jauniem cilvēkiem, vai iesaistīties jaunās aktivitātēs!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru