Nedēļas horoskops no 15. līdz 21. oktobrim – piešķil uguni!

Vēzis Intuīcija pati pateiks priekšā, ja kaut kas nebūs kārtībā. Tādā veidā izvairīsies no vairākām situācijām, kuras vēlāk var sagādāt konfliktus vai pat nepatikšanas. Labāk ieturēt neitrālu pozīciju, ja esi iesaistīts citu cilvēku konfliktā.

Lauva Jebkādas pārmaiņas tev šonedēļ nāks par labu! Vai tas būtu friziera apmeklējums, garderobes papildināšana ar jauniem apģērbiem, vai vienkārši citas pieejas meklēšana dažādām problēmām – tas viss tevi pozitīvi ietekmēs!

Jaunava Mēģināsi dzīvot saticībā un harmonijā kā ar sevi, tā arī ar apkārtējiem. Tomēr, vienā brīdī emocijas ņems virsroku un tu pamatīgi “eksplodēsi”. Mēģini saņemties, un izlādēt sevi citos veidos.

Svari Par konkrētam problēmām būs jārunā skaļi un tieši, nevis caur puķītēm un pieklusināti. Skaidri izsaki savas domas par notiekošo, pretējā gadījumā netiksi uzklausīts un ņemts vērā! Nesēdi malā, rokas salicis klēpī!

Skorpions Jebkāda veida socializēšanās nesīs saldus augļus! Pārliecinies, ka šo nedēļu pavadi produktīvi, darot pēc iespējas vairāk. Nedēļas nogalē kārtīgi atpūties un uzlādējies, jo arī nākamā nedēļa solās būt īpaši dinamiska.

Strēlnieks Būsi par kaut ko nedaudz sakautrējies un vienlaikus uztraucies. Iespējams, ka šonedēļ alksi pēc vientulības un laika pašam ar sevi, šis ir labs periods, lai attīstītos vienatnē, un saprastu, kas ir tas, ko vēlies!

Mežāzis Šonedēļ svarīgi būs novērtēt apkārtējo cilvēku pūliņus – neuztver visu par pašsaprotamu! Iespējams, ka pret kādu esi izturējies nelaipni – tas noteikti ir jāizlabo! Mēģini uzturēt draudzīgas attiecības ar visiem!

Ūdensvīrs Būsi tiešs, un runāsi bez aplinkiem. Iespējams, ka tas nāks tikai par labu. Šajā periodā sapratīsi, kuri draugi ir īsti, bet kuri – tikai par tādiem izliekas! Iespējama vilšanās, tomēr tā nebūs tik traka, un ilgstoši tevi “negrauzīs”.

Zivis Labs periods, kad apmeklēt publiskus pasākumus. Dažas Zivis izvēlēsies doties uz kādu randiņu, bet citas – socializēsies ar sen nesatiktajiem cilvēkiem. Pozitīvs laiks, lai attīstītu kādu no saviem talantiem!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru