Numeroloģiskais horoskops no 17. līdz 23. aprīlim – karjera, mīlestība un veselība!

Lieldienas ir garām, un pavasaris ir iespītējies! Lai gan saulīte mūs priecē gandrīz katru dienu, ir diezgan vēsi, kas nav nekāds brīnums, jo līdz ar Lieldienām pie mums savā ziņā atgriezās arī ziema! 

Cerēsim, ka vismaz nedēļas otrajā pusē sagaidīsim kaut cik pavasarīgākus laika apstākļus, taču kāda tad šī nedēļa kopumā solās būt? To mums palīdzēs noskaidrot šīs nedēļas numeroloģiskais horoskops, kas ļaus ieskatīties gan tajā, kas mūs sagaida mīlestības un attiecību jomā, gan karjerā, gan veselībā.

Šī nedēļa paies vieninieka ietekmē, kas nozīmē to, ka lielus panākumus gaida tos, kuriem ir kaut kāda saistība ar šo skaitli. Pats galvenais – izmantojiet savu atjautību, uzticieties savai intuīcijai un atklājiet savu radošo potenciālu. Tādā gadījumā jūs pilnīgi noteikti varat paļauties veiksmi!

 

FINANSES UN KARJERA

Vieninieks ir ļoti mērķtiecīgs, drosmīgs un neatkarīgs. Ja vēlaties saņemt algas pielikumu vai pavirzīties augšup pa karjeras kāpnēm, tad šī nedēļa tam ir īpaši piemērota. Pateicoties vieninieka ietekmei, jūs spēsiet sevī aktivizēt radošumu un neatkarību. Tieši šīs īpašības arī aizvedīs jūs līdz vēlamajam mērķim.

Šajā periodā pilnīgi noteikti var nodarboties gan ar plānošanu, gan investēšanu. Tāpat ir labs laiks, lai veiktu visus lielos pirkumus, kurus jau bijāt ieplānojuši. Lieliski vedīsies arī jebkuras pārrunas ar potenciālajiem partneriem.

MĪLESTĪBA UN ATTIECĪBAS

Par cik vieniniekam patstāvīgi ir nepieciešams atbalsts un iedrošinājums, tad tieši to arī jūs sagaidīsiet no saviem tuviniekiem. Nebaidieties vērsties pēc palīdzības un padoma pie savas otrās pusītes. Tas ne tikai dos jums pārliecības sajūtu, bet arī iedvesmos jaunām idejām.

Šajā periodā jūs pilnīgi noteikti varat atdoties romantiskajam noskaņojumam un sagādāt savam mīļotajam cilvēkam kādu patīkamu pārsteigumu. Fantāzijas vieniniekam ir ļoti daudz. Neignorējiet spontānos jūtu uzliesmojumus un maigumu. Savlaicīgi izrādīta uzmanība vēl vairāk nostiprinās saikni starp jums un jūsu partneri.

VESELĪBA

Šajā nedēļā numerologi iesaka pievērst uzmanību fiziskajai slodzei, tāpēc centieties pēc iespējas biežāk apmeklēt sporta zāli un nodarboties arī ar citiem sporta veidiem. Pastāvīgā kustība, kurā atrodas vieninieks, un milzīgā atbildība, kuru tas ir uzvēlis uz saviem pleciem, pieprasa labu fizisko izturību un spēcīgu biolauku.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru